ScanShop zamjenjuje čekanje u redovima u trgovini

blank

ScanShop omogućuje kupcu da samostalno skenira artikle preko vlastitog mobitela i tako preskoči čekanje u redovima za blagajnu

Hrvatska aplikacija ScanShop koristit će se u NTL trgovinama. Narodni trgovački lanac omogućio je testiranje aplikacije u vlastitim trgovinama. Aplikacija je u sklopu EU projekta došla do faze u kojoj je spremna za korištenje u trgovinama, iako još uvijek s početnim setom funkcionalnosti, a testiranje u stvarnim uvjetima nužan je preduvjet za daljnji razvoj aplikacije kako bi ostvarila puni potencijal.

Uz ScanShop se omogućuje jednostavnije iskustvo kupovine na način da aplikacija omogućava kupcu da u trgovini samostalno skenira željene artikle preko vlastitog mobitela i tako preskoči čekanje u redovima za blagajnu.

Dodatno, ScanShop korisniku omogućuje personalizirani sadržaj na temelju liste za kupovinu i prethodnih kupovina te sve informacije o proizvodu ili akcijama u pojedinim trgovinama. Nakon testne faze ScanShop će biti dostupan široj javnosti i u većem broju trgovina.