Bonbon časti s 20 kuna popusta

blank

Prilikom svake kupnje jednog od paketa korisnici dobivaju novi popust koji mogu iskoristiti u razdoblju od 48 sati za kupnju idućeg paketa

Nova bonbon ponuda donosi još više jedinica za svaki paket i omogućuje 20 kuna popusta prilikom kupnje bilo kojeg mjesečnog paketa. Ponuda se odnosi na pakete razgovora, interneta i SMS-ova koji se mogu međusobno kombinirati. Što je više paketa aktivirano to su cijene jedinica u paketu povoljnije.

Osvježena bonbon ponuda omogućuje najbolju kombinaciju koja će odgovarati komunikacijskim potrebama i navikama korisnika.

Paket Mali razgovori za 30 kuna, u kombinaciji s paketom Mali Internet za 30 kuna, donosi popust te će u ovoj kombinaciji korisnik dobiti 450 minuta razgovora i 2 GB podatkovnog prometa za iznos od 40 kuna.

Kombinacijom paketa Mali razgovori i paketa Srednji Internet, čija je cijena inače 50 kuna, korisnik će za 60 kuna dobiti 450 minuta razgovora i 5 GB podatkovnog prometa. Nadogradi li se ova kombinacija i SMS paketom, koji za 30 kuna donosi 400 poruka, ukupno će korisnik platiti 70 kuna.

Korisnicima su na raspolaganju i brojni drugi paketi koji sadržavaju veće količine minuta i gigabajta te ih mogu međusobno kombinirati na način na koji im to najbolje odgovara.

blank