Ne propustite vidjeti nove pametne kuhinjske uređaje

blank

Bespoke Home 2022 je virtualno događanje na kojem će Samsung predstaviti iskustvo povezanog doma spajanjem šest pametnih usluga

Kuhanje, energija, njega odjeće, njega kućnih ljubimaca, njega zraka i njega doma teme su virtualnog događaja Bespoke Home 2022.

Samsung će svoju Bespoke liniju proširiti na cijeli dom s raznim kategorijama proizvoda koji će biti opremljeni unaprijeđenim funkcijama i novim opcijama boja. Predstavit će najnovije, inovativne Samsung kućanske uređaje.

blank

Samsung će prikazati napredak Bespoke uređaja kroz njihov globalni doseg s kojim nadmašuju granice u segmentu kuhinja. Predstavit će prošireno korisničko iskustvo koje donosi fleksibilnije i praktičnije mogućnosti uz duži životni ciklus Bespoke uređaja, kao i svoju viziju prema održivoj budućnosti.

Bespoke liniju uređaja upoznaje sve više kućanstava širom svijeta, a uskoro će Bespoke uređaji biti dostupni u više od 50 zemalja. Uz to, Samsung će svoju Bespoke liniju proširiti na cijeli dom s raznim kategorijama proizvoda koji će biti opremljeni unaprijeđenim funkcijama i novim opcijama boja.

Bespoke Home 2022 održat će se 7. lipnja 2022. u 16:00 sati, a moći će se pratiti uživo putem Samsung YouTube platforme, Samsung Newsroom te na web stranici Samsung.com.