Bonbon SIM kartica samo s internetom

blank

Bonbon je predstavio novu SIM-icu za surfanje, namijenjenu za sve koji trebaju samo internet, ali ne i telefonske razgovore

Brend namijenjen onima koji dobro poznaju svoje telekom navike i traže optimalnu ponudu na tržištu predstavio je novu SIM karticu na kojoj je aktiviran samo internetski promet, bez mogućnosti klasičnih telefonskih poziva ili SMS poruka.

Za cijenu od 75 kuna korisnici dobivaju 20 GB interneta za bezbrižno surfanje na svom mobitelu, laptopu ili tabletu, a nakon što potroše taj promet mogu aktivirati jedan od dostupnih bonbonovih jednokratnih mjesečnih paketa i tako unedogled.

blank

SIM kartica može se nadoplatiti paketima od 20, 50 ili 120 GB po cijeni od 75, 90 te 150 kuna mjesečno. Posebna SIM kartica bonbona dostupna je na svim prodajnim mjestima Tiska, iNovina, Hrvatske pošte te drugim prodajnim mjestima diljem Hrvatske.

“Dati korisnicima ono što im je potrebno – i samo ono što im je potrebno – u bonbonovoj je DNK tako da je bonbonu prirodno digitalnoj generaciji i nomadima dati velike i pristupačne podatkovne pakete. SIM kartice dolaze unaprijed aktivirane pa je njihovo postavljanje jednostavno. Veliki i pristupačni paketi, jednostavni za postavljanje, to je bonbon”, rekao je Diego Perez Tenessa De Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.