Čak 10 godina otvaranja i sklapanja sklopivog telefona

blank

U Hrvatsku uskoro stiže pametni telefon u sklopivom izdanju koji će se moći otklopiti i preklopiti više od 400.000 puta

Za Honor Magic V2 sigurno ste već čuli. Družili smo se s njime u Berlinu, a objavili smo i svoje prve dojmove, prije nego nam telefon dođe na test. Jedna od karakteristika, uz manje od 10 mm tanje kućište i veliku bateriju od 5000 mAh, svakako je i kvaliteta sklopivog mehanizma.

Tehnologija integralnog oblikovanja utora i klinova omogućuje uspješnu integraciju poklopca osovine šarke i tijela šarke, što značajno smanjuje unutarnji prostor i ukupnu debljinu šarke. Zahvaljujući inovacijama Honor Magic V2 može izdržati više od 400.000 savijanja. Ako se uređaj sklopi 100 puta dnevno osiguran mu je životni vijek do deset godina.

Iz Honora ističu kako tradicionalno troslojno složena arhitektura upravljačkog sustava zaslona već duže vrijeme predstavlja značajnu prepreku za ugradnju velikih baterija u tanke i lagane preklopne mobilne telefone.

Ugradnjom tri-u-jednom komponente drajvera zaslona Honor je uspio u kućište mase 231 gram iskoristiti dodatni unutarnji prostor i ugraditi 5000 mAh silikonsko-ugljičnu bateriju u Magic V2.

Pametni telefoni, posebno oni sa snažnim procesorima i naprednim značajkama, zahtijevaju učinkovite sustave hlađenja kako bi se spriječilo pregrijavanje, održale optimalne performanse i osigurala dugoročna izdržljivost.

blank

HONOR Ultra-tanki Bionic VC sustav hlađenja zadovoljava ove potrebe primjenom višeslojnog pristupa, sustav hlađenja uključuje napredne materijale kao što su ultra-tanka parna komora (VC), grafit ultra-visoke toplinske vodljivosti, gel toplinske vodljivosti, bakrena folija, i AL srednji okvir visoke toplinske vodljivosti.

Unatoč ograničenjima ultratanke debljine uređaja, ovaj inovativni Honor Ultra-thin Bionic VC rashladni sustav maksimalno koristi svaki inč kako bi pružio iznimnu učinkovitost u hlađenju.

Bionic VC je dizajniran kako bi replicirao prirodnu debljinu krila cikade, mjereći nevjerojatnih 0,22 mm, a cijeli rashladni sustav ima rashladnu površinu od 29.000 četvornih metara, što je povećanje od 12,5% u odnosu na prethodnu generaciju i Honoru Magic V2 daje još jedno vodeće priznanje u industriji.

U Honor Magic V2 ugrađena je ultratanka antena debljine od tri milimetra, što je čini najtanjom u industriji preklopnih antena. Elegantan dizajn ima nevjerojatno 10% veću površinu antene od Honora Magic Vs, pružajući najbolju ukupnu izvedbu antene u industriji.