Stiže pametni telefon s baterijom koja će zaista potrajati dva dana

blank

Baterija omogućuje životni stil te je dizajnirana da se lako i pouzdano prilagođava korisnicima svih profila

Baterija je mnogim korisnicima najbitniji dio pametnog telefona. Novi Honor Magic6 Lite, uređaj koji smo nedavno testirali, ima bateriju kapaciteta od čak 5300 mAh tako da će potrajati do dva dana. Uređaj donosi revolucionarni pomak u performansama baterije te s njime Honor redefinira očekivanja upravo kada je u pitanju trajanje baterije.

Honor Magic6 Lite drži korak sa zahtjevima modernog života te baterija ne samo što preživljava dan već ga prolazi s lakoćom. Telefon je sinonim za pouzdanost, a baterija od 5300 mAh ne predstavlja samo brojku već je pokazatelj snage izdržljivosti koja redefinira granice trajanja baterije pametnog telefona.

Visokokapacitirana baterija osmišljena je kako bi udovoljila zahtjevima korisnika koji intenzivno koriste pametni telefon osiguravajući da sve, od streamanja visokokvalitetnih videozapisa do intenzivnih sesija igranja, ne iscrpljuje bateriju prebrzo.

Uz to, telefonu nije povećana masa te je Honor još jednom vješto uskladio potrebu za snažnom baterijom sa željom za elegantnim, laganim dizajnom osiguravajući da Magic6 Lite ostane udoban za držanje i jednostavan za nošenje.

blank

Magija iza trajnosti baterije Magic6 Litea leži u Honorovim tehnološkim inovacijama, a moći će ih isprobati i hrvatski korisnici jer će telefon uskoro biti dostupan u prodaji:

Inteligentno upravljanje energijom: Honor Magic6 Lite opremljen je sustavom pametnog upravljanja koji optimizira potrošnju energije na temelju ponašanja korisnika. Ova prilagodljiva tehnologija osigurava učinkovitu upotrebu energije, smanjujući nepotrebno pražnjenje baterije.

Napredni materijali baterije: Honor je uključio cutting-edge materijale u konstrukciju baterije, poboljšavajući njezinu trajnost i učinkovitost. Ovi materijali pomažu održavati zdravlje baterije tijekom vremena, osiguravajući da Magic6 Lite ne samo da traje duže s jednim punjenjem, već i održava svoju izvedbu tijekom godina uporabe.

Optimizirana tehnologija punjenja: Magic6 Lite ima Honorovu SuperCharge tehnologiju od 35 W, koja ne samo da omogućuje brzo punjenje, već to radi na način koji štiti dugotrajnost baterije. Ova brza mogućnost punjenja osigurava korisnicima brzo punjenje uređaja bez brige o dugotrajnom propadanju baterije.

Upravljanje temperaturom: Često zanemaren aspekt zdravlja baterije je upravljanje toplinom. Honor je integrirao napredne tehnologije hlađenja u Magic6 Lite kako bi osigurao da baterija i druge unutarnje komponente ostanu na optimalnim temperaturama, čak i tijekom intenzivne uporabe. To ne samo da produljuje trajanje baterije, već i poboljšava ukupnu izvedbu i sigurnost uređaja.

blank