Čemu služe tri mikrofona u slušalicama Huawei FreeBuds 3i?

blank

Bežične slušalice Huawei FreeBuds 3i dolaze s dva mikrofona okrenuta prema van i s jednim mikrofonom okrenutim prema unutra

Uz kvalitetu zvuka koji dolazi iz slušalica, sve se više pozornosti posvećuje i ugrađenim mikrofonima. Nove bežične Bluetooth slušalice Huawei FreeBuds 3i imaju ugrađena ukupno tri mikrofona:
– mikrofon okrenut prema van otkriva buku iz okoline kako bi joj aktivno suprotstavio kontra-zvuk
– mikrofon okrenut prema unutra zadužen je za detektiranje ostale buke u ušima, aktivno smanjujući pozadinski šum do 32 dB. Tri mikrofona osiguravaju temeljito poništavanje buke za poboljšanu kvalitetu poziva, nudeći korisnicima kristalno čiste razgovore.

blank

blank

Bijele slušalice Huawei FreeBuds 3i s ugrađenim kapacitivnim senzorima za upravljanje tapkanjem na obje strane mogu se kupiti u Hrvatskoj, a cijena im je 799 kuna. Skočni prozor na pametnom telefonu pomaže da se uređaji automatski upare čim se otvori kutijica za punjenje Huawei FreeBuds 3i. Reprodukcija će se zaustaviti čim se slušalica izvadi iz ušiju te nastaviti nakon što se ponovo vrati u uho.

Baterija kapaciteta 37 mAh će s jednim punjenjem potrajati 3,5 sati, a kutijica s baterijom kapaciteta 410 mAh omogućuje do 14,5 sati punjenja. Svaka slušalica ima masu od samo 5,5 grama, napunit će se za oko 60 minuta.

blank

blank blank blank