CES 2021: prvi pametni parfem na svijetu

blank

Tijekom sajma CES 2021 predstavljen je prvi parfem kojem možete mijenjati miris u bilo kojem trenutku. Ovo je hi-tech parfem

Ninu je na sajmu CES 2021 predstavio pametni parfem, prvi takav na svijetu, za muškarce i žene. Ninu Perfume koristi umjetnu inteligenciju te omogućuje promjenu mirisa kroz samo nekoliko klikova, spajanjem sastojaka različitih parfema. U talijanskom dizajnu nastalom u Francuskoj skriva se kvalitetni parfem, a inspiracija za parfem je najveći inovator u povijesti parfema – Slovenac Peter Florjančič.

blank

Na dnu bočice parfema nalazi se LED svjetlo, a u samoj bočici koristi se patentirana tehnologija te se putem aplikacije na pametnom telefonu kontrolira miris koji se dobije nakon pritiska na tipku na bočici parfema. Iz Ninu najavljuju korištenje umjetne inteligencije kako bi se dobio najbolji miris na vašoj koži.

Unutar same bočice parfema smješteno je više bočica koje se mogu izmjenjivati, sadržaj je 100 posto veganski, a finalni proizvod proizvodi se u Europskoj uniji. Zamislite da imate stotine različitih mirisa na svojem dlanu. Osnivač Marko Matijević je naziv Ninu dao u čast prva dva parfema na svijetu.

blank

Ninu parfem svjetsku premijeru ima na online sajmu CES 2021, a za sada nema informacija kad bi se parfem mogao pojaviti u prodaji te po kojoj cijeni.

blank