CES 2021: prva MaskFone maska na svijetu

blank

Svjetsku premijeru MaskFone ima na sajmu CES 2021 i događaju Pepcom 2021 koji se upravo održavaju u online izdanju

Prva na svijetu revolucionarna MaskFone zaštitna maska debitirat će na CES-u i Pepcomu 2021. MaskFone sadrži bežične stereo slušalice i masku u jednom pakiranju, a koristi se patentirana tehnologija koja uključuje ugrađeni mikrofon zajedno s medicinskim filterom N95 koji štiti od virusa, bakterija i zagađenja u zraku. Slušalice udovoljavaju IPX5 standardu vodootpornosti te omogućuju 12 sati korištenja, bilo slušanja glazbe ili razgovora te imaju dodatno izražen bas.

Moguće je i upravljanje reprodukcijom glazbe, upravljanje pametnim uređajima, kalendarima te pristup desecima tisuća značajki koje nudi glasovni pomoćnik Alexa. Moguće je korištenje i drugih pomoćnika, uključujući Siri i Google Assistant.

Smisao ovakve maske je pojednostavljenje trenutnog načina života u kojem moramo koristiti masku, ali istovremeno koristimo i komunikaciju telefonom. Maska je periva i trebala bi biti izdržljiva za višekratno korištenje.

Ugrađeni Bluetooth u maski omogućuje uparivanje s drugim MaskFone korisnicima, a razlog je što se na taj način olakšava razumljivost govora kroz masku jer se događa da sugovornika ne razumijemo, dok govori kroz masku. Dakle, ne treba vam pametni telefon u ovakvoj situaciji.

blank

Cijena za MaskFone je 49,99 američkih dolara (oko 310 kuna) i već je dostupna za kupnju na Maskfone.com. Od 1. veljače 2020. bit će dostupna za kupnju u trgovinama poput Target i Amazon. Možete birati između dvije veličine maske, a u pakiranju ćete dobiti 3 gel nastavka za uši u različitim veličinama (plus tri stabilizatora za uši) te USB kabel za punjenje.

Vlasnik patenta je Binatone, proizvođač inovativnih IoT rješenja, proizvoda za pametne kuće i potrošačku elektroniku za bebe, kuće, osobni zvuk i kamere. Proizvodi Binatone prodaju se u više od 50 zemalja, a tvrtka postoji od 1958. godine.

blank blank