Čista petica! Samsung Galaxy A52 je apsolutni best buy smartphone

blank

Istražili smo novi Galaxy A52 i pronašli više od 52 super stvari koje nam se sviđaju na novom modelu iz Samsung A serije

A kao apsolutno, A kao Awesome, A kao akcija. Uz Samsung Galaxy A52 dobit ćete apsolutno sve što vam treba. Awesome uzbudljivi, super dizajn i nijanse crne, plave, svjetlo ljubičaste i bijele boje kućišta omogućuju prilagodbu svačijem stilu. Uz optičku stabilizaciju na 64-megapikselnoj kameri, neviđenu funkcionalnost u ovoj klasi pametnih telefona, snimit ćete oštre i jasne fotografije. Na raspolaganju su vam od 0 do 24 čak četiri senzora kamere koje sve vide, i po danu i po noći.

blank

Posebno nam se sviđa 4K Video snap opcija – uz nju se može snimiti video u visokoj 4K rezoluciji i dobiti bombastične fotografije u 8K rezoluciji. Screen Optimizer mogućnost automatski prilagođava nijanse boja, svjetlinu i oštrinu fotografija; može prepoznati čak 30 različitih kategorija fotografije (npr. druženje s prijateljima, hranu, krajolik, kućne ljubimce).

Super AMOLED Infinity-O Display zaslon s brzinom osvježavanja od čak 120 Hz na Galaxy A52 5G te 90 Hz na Galaxy A52 pametnim telefonima pruža kristalno čistu sliku. Gotovo bez okvira, zaslon ima dijagonalu od 6,5 inča, a spojimo li uz njega stereo zvučnike dobit ćemo ultimativni ekran za gledanje filmova i serija. Dva zvučnika – jedan pri vrhu, a drugi pri dnu pametnog telefona pružaju doživljaj zvuka u stereo kvaliteti i bez slušalica.

blank

Pri tome nema straha niti od prazne baterije. Dugotrajna baterija kapaciteta 4500 mAh traje do dva dana. AI Power Saving tehnologija u pozadini pazi da se snaga baterije ne troši bez veze. Nema straha niti od vode. Samsung Galaxy A52 otporan je na prašinu te prolijevanje, pljuskanje i prskanje vodom, a može biti uronjen u vodu do 1 metra dubine i do 30 minuta.

blank

Samsung Galaxy A52 5G dolazi u najbolje vrijeme na hrvatsko tržište – nedavno raspisani natječaj za 5G frekvencije omogućit će funkcionalnosti kakve do sada nisu viđene na pametnim telefonima, a izdvajamo samo tri:

• nevjerojatne brzine prijenosa podataka
• fascinantnu brzinu odziva prilikom igranja igara
• konstantnost i u ruralnim krajevima.

Galaxy A52 pametni telefon na dlanu donosi iznimne performanse, stvarno dugotrajnu bateriju, odličnu kameru te stilski savršen dizajn. Isprobali smo više od tisuću mobitela unatrag duže od 20 godina te s razlogom možemo reći kako Galaxy A52 zaslužuje čistu peticu. I pohvalu!