Danas je taj dan, Black Friday, vrijeme je za Nokiju

blank

Iskoristite priliku i kupite model Nokia G10 uz 25 posto popusta, a dobit ćete i tri godine sigurnosnih ažuriranja

“F*ćkaš Black Friday” kampanja je kojoj se HMD Global odlučio produžiti promotivnim akcijama neovisno o samom Crnom petku – na Ekupi svi kupci najatraktivnije Nokia modele mogu kupiti po najpristupačnijim cijenama do sada.

Sa svojim ekološki prihvatljivim i održivim dizajnom uz višegodišnja mjesečna sigurnosna ažuriranja, mnogi Nokia pametni telefoni i tableti vrlo su dugotrajni. Između pametnih telefona i tableta zanimljivom se kupnjom čini Nokia G10, omiljeni uređaj za one koji trebaju bateriju koja traje danima, a ne satima, između punjenja. Baterija je kapaciteta 5050 mAh, a ekran je dijagonale 6,5 inča.

blank

Cijena za Nokiju G10 je na Crni petak snižena 25 posto pa ovaj Android 11 smartphone košta 899,00 kuna (119,32€). Svojom trostrukom stražnjom kamerom s poboljšanim snimanjem omogućava vam da uvijek zabilježite posebne trenutke kad god se oni dogode. Senzori su od 13 + 2 + 2 megapiksela, uz prednji od 8 megapiksela.

Svaki kupac će uz telefon dobiti dvije godine nadogradnje softvera i tri godine sigurnosnih ažuriranja pa se može reći kako je ovo mobilni telefon kojemu ni vrijeme ne može ništa. Nokia, brand koji malim koracima svakim danom sve više osvaja svijet sada je kupcima u Hrvatskoj dostupniji no ikad pa provjerite ponudu na Ekupi.hr.

Sa samo jednom kupnjom se vratite najpopularnijoj marki djetinjstva koja je na već dosta zahtjevno i zasićeno tržište mobitela uspjela plasirati inovacije kojima broj obožavatelja samo raste.

blank

blank