Dell Technologies širi svoje poslovanje

blank

Tvrtka će se fokusirati na svijet temeljen na cloud tehnologiji, raspodijeljeno okruženje te poticanje rasta korporacije i partnera

Planovi tvrtke otkrivaju partnerske programe do kraja 2022. godine nastalih na temelju povratnih informacija od istih partnera i dugogodišnje suradnje s njima. Fokus programa usmjeren je na pojednostavljenje iskustva njihovih partnera, omogućavanje poslovne transformacije te poticanje rasta.

Rezultat je to izazovnih vremena u kojima živimo već dvije godine, što je tvrtke nagnalo na razmišljanje izvan vlastitih okvira. Velike svjetske korporacije, pa tako i Dell, sve se više okreću ne samo pružanju usluga svojim klijentima već svojim proizvodima i uslugama žele dati vlastiti obol prema zajednici te pomoći u rješavanju gorućih lokalnih, nacionalnih i globalnih problema.

Dell Technologies unaprjeđuje kritična područja:

• 5X mid-range akcerelator (PowerStore i Unity XT) s dodatnim inkrementalnim rabatima od 2% za akviziciju te Tech Refresh prilike
• Pojednostavljenost tech refresh procesa i proširenje na dodatne segmente poslovanja
• Ažuriranje OSC-a u cilju automatiziranja cjelokupnih procesa
• Dostupnost VMware proizvoda svim kvalificiranim metalnim partnerima
• Uvođenje dodatnih porabata za Dell zaslone i periferne uređaje

blank

Kroz Partnerski program tvrtka Dell Technologies potiče tvrtke-partnere na korištenje zarađenih sredstava za implementiranje pozitivnih promjena, kao što su inicijative za održivost i recikliranje, rješavanje e-otpada te smanjenje potrošnje energije i emisija CO 2 iz zajedničkih podatkovnih centara.

Potaknut će se odgovornost i pružiti puna vrijednost dionicima, što je dio plana i ciljeva za 2030. godinu čija je svrha primjena tehnologije i resursa u rješavanju društvenih i ekoloških problema. Partneri se mogu usredotočiti na pozicioniranje najboljeg rješenja za svoje klijente i kupce dok istovremeno ostvaruju unosne prihode, bez obzira na njihov put do tržišta.

U odnosu na isto razdoblje godinu ranije, partneri tvrtke Dell od početka trećeg tromjesečja 2021. do danas povećali su prihod od narudžbi za 31% te ostvarili više od 50% prihoda od Dell Technologies narudžbi. Cilj je tvrtke u suradnji s partnerima iskoristiti predstojeću tržišnu priliku od 1,3 trilijuna dolara te uz programska ulaganja ostvariti trendove rasta i održati uspješan partnerski ekosustav.

blank