Do Kaufland kataloga putem aplikacije WhatsApp

blank

Kaufland prvi u Hrvatskoj uvodi novost: praćenje aktualne ponude pomoću linka koji automatski stiže na WhatsApp

WhatsApp poruka s Kauflandovim tjednim katalogom stiže na mobitel, nakon prijave. Od sad se katalog ovog poznatog trgovačkog lanca može primati i putem WhatsApp aplikacije! Kao prvi su u Hrvatskoj svojim kupcima omogućili besplatno, brže i jednostavnije pregledavanje nove ponude svakog tjedna.

Detalje otkriva član Uprave za Nabavu, Daniel Šturm: „Putem WhatsApp chata kupcu šaljemo link koji vodi izravno na naš novi tjedni katalog, a kako bismo pružili što bolju i personaliziraniju ponudu, kupac prilikom prijave putem chata unosi poštanski broj grada ili naziv grada u kojem se nalazi i odabire sebi najbližu trgovinu. I to je to: WhatsApp poruka s tjednim katalogom stiže na mobitel. Ovom novom uslugom kupcima želimo omogućiti da na još jednostavniji način u našoj širokoj ponudi pronađu sve ono što im treba. Nastavit ćemo pratiti trendove i inovacije i drago nam je što ćemo svima ovako omogućiti lakše planiranje kupnje.“

Postoje tri načina prijave na ovu uslugu:
1. klikom na link: https://wa.me/message/HSOE37LZJITRC1
2. slanjem poruke „START“ na broj 099 3123 666 (potrebno je ponajprije pohraniti ovaj broj u telefonski imenik, a nakon toga se šalje poruka u WhatsApp aplikaciji)
3. skeniranjem QR koda

blank