Do Mjeseca i natrag u samo jednoj sekundi: nova Samsung Galaxy S21 5G serija

Snimljeno sa Samsung Galaxy S21 Ultra, s lokacije u centru Zagreba
Snimljeno sa Samsung Galaxy S21 Ultra, s lokacije u centru Zagreba

Fantomska privlačnost i fantomska moć Samsung Galaxy S21 5G, S21+ 5G i S21 Ultra 5G pametnih telefona očituje se u svakom detalju

Kad pomislimo na riječ fantom, prvo što nam pada na pamet je duh. Poput dobrog duha, novi pametni telefoni iz Samsung Galaxy S21 5G serije pomažu nam u svakodnevnom životu, ali i omogućuju da doslovce odemo do Mjeseca u samo jednoj sekundi.

blank

Uz 100x Space Zoom, moćna kamera vrhunskih performansi bez problema će zumirati mjesečevu površinu iz vaše ruke, bez potrebe za stativom. Ali, nije Mjesec jedino nebesko tijelo koje možete loviti – možda se u vama skriva istraživač galaksije te jednog dana uz Galaxy S21 Ultra 5G otkrijete neki novi nebeski objekt.

Uz vodootporno kućište Samsung Galaxy S21 5G seriju pametnih telefona krasi kompaktniji dizajn. Memorija je dostatna za pohranu svih fotografija, video zapisa, glazbe i igrica, a dostupni su u nekoliko fantomskih privlačnih boja:
• Galaxy S21 5G: Fantomska ljubičasta, fantomska siva, fantomska roza i fantomska bijela te u
• verzijama od 128 GB i 256 GB, s 8 GB RAM memorije
• Galaxy S21+ 5G: Fantomska ljubičasta, fantomska srebrna i fantomska crna u verzijama od
• 128 GB i 256 GB, s 8 GB RAM memorije
• Galaxy S21 Ultra 5G: Fantomska crna i fantomska srebrna boja u verzijama od 128, 256 i 512 GB, te s 12 GB RAM memorije.

Video zapis najviše rezolucije na mobilnom telefonu do sad

Uz Samsung Galaxy S21 5G pametne telefone vaše snimke će izgledati bolje i od filma. Koliko je to točkica i točkica raspoređeno na maloj površini! Ali, sve te točkice možete vidjeti uz 8K Snap opciju koja omogućuje hvatanje kristalno jasnih fotografija, čak i iz 8K video zapisa – dobit ćete fotografiju od 33 megapiksela.

Director’s View značajka omogućuje istodobno gledanje, prebacivanje i odabir najboljeg mogućeg kadra uz pomoć prednje i stražnje višestruke kamere, dok Vlogger View omogućuje snimanje videozapisa istovremeno s prelaskom s prednje na stražnju kameru, baš kao i mijenjanje ugla snimanja i gledanja. A tek kad isprobate najbolji ekran na svijetu – Dynamic AMOLED 2x zaslon s brzinom osvježavanja od 120 Hz, koji krasi cijelu Samsung Galaxy S21 5G seriju, oduševit ćete se njegovom jasnoćom.

Znate li da je S21 Ultra 5G pametni telefon s najvećom svjetlinom ekrana na svijetu?

Uz 1500 nita s ponosom ćete sljedeći dan na direktnom suncu prijateljima pokazivati fotografije snimljene prethodnu noć uz pomoć 108-megapikselne kamere te 10x optičkog zuma (100x Space zoom). I dok ćete vi zijevati jer ste cijelu prethodnu noć snimali nebeska tijela, vaši će prijatelji u čudu otvarati usta, ne vjerujući da ste sve to snimili s mobitelom.

Moramo nadodati i Eye Comfort Shield značajku koja automatski prilagođava filter plavog svjetla ovisno o dobu dana i sadržaju, a sve to pokreće najbrži čip do sad u nekom Galaxy uređaju (takt do 2,9 GHz) te prati ugrađena jaka, snažna i izdržljiva baterija:
• Galaxy S21 5G od 4000 mAh
• Galaxy S21+ 5G od 4800 mAh
• Galaxy S21 Ultra 5G od 5000 mAh

blank

Nakon kupnje novih Galaxy S21 5G modela učlanite se u Samsung Lounge program vjernosti unutar Samsung Members aplikacije za mnoštvo sjajnih popusta, ponuda i iznenađenja. Benefite Samsung programa vjernosti možete koristiti i do dvije godine nakon aktivacije korisničkog računa te nisu limitirani brojem korištenja i može ih koristiti isključivo vlasnik premium Samsung uređaja. Saznajte više na https://www.samsung.com/hr/offer/members-lounge/.

Snimljeno sa Samsung Galaxy S21 Ultra, s lokacije u centru Zagreba
Snimljeno sa Samsung Galaxy S21 Ultra, s lokacije u centru Zagreba