Edge telefoni nude najnoviju i najbolju tehnologiju trenutno dostupnu

blank

Ako kupujete novi telefon pogledajte ove tri fotografije koje pokazuju zašto je Motorola edge 40 odlična kupnja

Izgled Motorole edge 40 predstavlja utjelovljenje svih dostignuća na polju dizajna. Osim impresivnog izgleda ovaj model je i najtanji telefon u klasi s debljinom od samo 7,58 mm. Ono što se posebno ističe su zaobljeni rubovi pOLED zaslona dijagonale 6,55″, koji je aluminijskim okvirom povezan sa stražnjom stranom telefona.

Zahvaljujući IP68 certifikatu Motorola edge 40 nudi iznimnu zaštitu od prašine, prljavštine, a može izdržati i uranjanje u slatku vodu. Aluminijski okvir pruža dodatni sloj zaštite od fizičkih oštećenja. Dakle, osim vrhunskog dizajna, edge 40 nudi i više nego primjerenu zaštitu kako bi telefon u svakom trenutku radio savršeno.

blank

Ugrađen je najsnažniji Mediatekov procesor, memorijske konfiguracije idu do 8/256 GB, a baterija od 4400 mAh dolazi s mogućnošću brzog punjenja od 68 W.

Kamere visoke rezolucije

Motorola edge 40 omogućuje korisnicima snimanje detaljnih fotografija i nudi veliku brzinu snimanja zahvaljujući naprednom sustavu kamere od 50 MP. Kada se kamera aktivira senzor ambijentalnog svjetla trenutno mjeri razinu osvjetljenja i pomaže u postavljanju ekspozicije kako bi se leća brže fokusirala na subjekt koji se fotografira.

U uvjetima slabog osvjetljenja kamera kombinira svaka 4 piksela u jedan veliki piksel kako bi postigla 4x bolju osjetljivost na svjetlo. Iznimno širok otvor blende (f/1.4), jedan od najširih na bilo kojem telefonu, omogućuje senzoru da primi više svjetla.

Rezultat su bolje slike u uvjetima slabog osvjetljenja, prirodno “mekana” pozadina fotografije iza onoga što je u fokusu i brži rad objektiva s još bržim “okidanjem” za oštre fotografije. Uz glavnu kameru korisnicima je na raspolaganju i ultraširoki senzor od 13 MP te leća Macro Vision za iznimno detaljne fotografije izbliza.

blank blank blank

Na prednjoj strani telefona nalazi se selfie kamera visoke rezolucije od 32 MP koja daje idealne rezultate čak i kada nemate previše svjetla na fotografiji. Cijeli sustav kamera zaokružuje optička stabilizacija slike koja osigurava da svaka fotografija bude oštra i jasna, bez obzira koliko se telefon pomicao u rukama.