Funkcije s Note10 serije dolaze na Galaxy S10 seriju

blank

Nadogradnjom softvera Samsung Galaxy S10 serija dobila je moćne značajke Note serije

Samsung Galaxy S10e, S10, S10+ i S10 5G dobit će neke od naprednih značajki s modela Galaxy Note10 i Note10+ poput linka za Windowse te značajki AR Doodle i Live Focus video.

Nakon preuzimanja ažuriranja, korisnici Galaxy S10 pametnog telefona primijetit će da je kamera ovog uređaja postala još snažnija. Ažuriranje uključuje i Night Mode, koji je sada uključen i u značajke prednje kamere te korisnicima pruža veću slobodu za snimanje živopisnih snimaka i po mraku.

blank

Stiže i unaprijeđena značajka Super steady za stabilizaciju videa, kao i dinamične Galaxy Note10 funkcije, poput AR Doodle i Live focus snimanja video zapisa. Prvi omogućuje korisnicima da poboljšavaju svoje videozapise zabavnim crtežima i porukama proširene stvarnosti dok drugi omogućuju primjenu efekata zamućivanja na video zapise snimljene prednjom ili stražnjom kamerom.

blank

 

Novo ažuriranje uključuje i podršku za Samsung DeX za osobna računala. Jednom kada preuzmu aplikaciju sa SamsungDeX.com, korisnici će moći prebaciti Samsung DeX na svoje računalo ili Mac jednostavnim povezivanjem Galaxy S10 i stolnog računala preko USB kabla. Dodana je i opcija Link to Windows, što znači da će Galaxy S10 korisnici moći bežično povezati telefon s računalom sa sustavom Windows 10 i jednostavno pregledavati sadržaj, slati i primati poruke te direktno na računalu pregledavati nedavne fotografije iz galerije.

blank
Samsung DeX

Dodatno su unaprijeđene i aplikacije na koje se korisnici Galaxy S10 uređaja svakodnevno oslanjaju – Pass i Messages. Sada je postavljanje Samsung Passa pojednostavljeno, što korisnicima Galaxy S10 pametnih telefona olakšava korištenje naprednih biometrijskih tehnologija za brzu i sigurnu prijavu u aplikacije i na web stranice.

Također, u aplikaciji Messages nove ikone za dodavanje fotografija i videozapisa smještene su s lijeve strane tekstualnog prozora, što dodatno olakšava pristup potrebnim datotekama. Navedeno ažuriranje donosi pojednostavljeno korištenje galerije fotografija, pretraživanje uređaja te inteligentni Wi-Fi koji omogućuje neprekidnu i sigurnu vezu.