Future Tense, konferencija koja nas vodi u budućnost

blank

U vremenima visoke neizvjesnosti važnije je nego ikada promišljati o budućnosti. U Zagreb stižu vodeći svjetski futurolozi

Daniel Susskind, višegodišnji savjetnik britanske vlade, vodeći futurolog Deloittea i jedan od najutjecajnijih znanstvenika na područja turizma govorit će na drugom izdanju konferencije koja nas vodi u budućnosti – Future Tense.

blank

Uz Susskinda, futurolozi svjetskog glasa govorit će o sljedećim temama The Future of Work and Education, The Future of Technology, The Future of Governance, The Future of Tourism, A Sustainable Future te The Future of Independent Thinking and Leadership.

Na popisu su Mike Bechtel, Anne Lise Kjaer, Ian Yeoman, Daria Dasha Krivonos i Mike Walsh, a „konferencija je namijenjena donositeljima odluka na svim razinama, kako u tvrtkama tako i u javnom sektoru jer samo zajedničkim djelovanjem možemo napraviti stvarnu promjenu,“ naglasila je Manuela Šola, vlasnica i direktorica agencije Komunikacijski laboratorij koja stoji iza Future Tense konferencije.

Manuela Šola
Manuela Šola

Konferencija Future Tense trajat će dva dana, 8. i 9. lipnja 2022., a svaki dan će biti predstavljene tri tematske jedinice koje će sadržavati predavanje futurologa, panel diskusiju s futurologom, donositeljima odluka u javnom sektoru te relevantnim sugovornicima iz poslovne zajednice.

Moći ćete čuti B2B standing talk na kojem će vodeći predstavnici poslovne zajednice raspravljati o mogućnosti primjene futuroloških predviđanja u poslovanju. Više informacija o konferenciji potražite na www.futuretense.eu.