Game Changer dodjela nagrada u čak 14 kategorija

blank

Nagradit će se svi koji su “promijenili igru” ili će to tek učiniti, a posebna Baby Unicorn nagradu slavi nadolazeće zvijezde tehnološkog svijeta

Bliži se trenutak dodjele prestižnih Game Changer nagrada za 2024. godinu – bit će to velika noć inovacija za one koji “mijenjaju igru”.

Game Changer dodjela nagrada bit će najspektakularnija dosad pronoseći svijet inovacija i umjetnosti. Samo 9 dana nas dijeli od večeri kada će tehnološki pioniri stupiti na scenu i biti po drugi put nagrađeni za svoj nevjerojatan doprinos digitalnoj transformaciji.

Ovogodišnja svečana gala večer u hotelu Zonar bit će oda najnovijim tehnološkim dostignućima domaćih tvrtki i hrabrim pojedincima koji su “promijenili igru” ili će to tek učiniti. Tijekom večeri bit će otkriveni dobitnici u čak 14 kategorija, uključujući i posebnu nagradu Baby Unicorn koja slavi nadolazeće zvijezde tehnološkog svijeta.

blank

U sklopu ovogodišnjeg programa naći će se i posebno iznenađenje – izložba digitalne umjetnosti pod nazivom “Naïve artist meets artist” koju predstavlja izvanredni Fran Mubrin. Koristeći umjetnu inteligenciju kao alat za stvaranje Fran je istražio autentičnost umjetničkog izraza i kako naši međusobni utjecaji oblikuju umjetnost.

Ovaj eksperiment donosi AI-generirane slike koje nas potiču na razmišljanje i prenose iskustvo susreta koji možda nikada nisu ni postojali. Istražite granice umjetnosti i tehnologije stvarajući most između prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Jedinstvena izložba bit će otvorena za javnost u četvrtak, 9. svibnja 2024., u zagrebačkom hotelu Zonar.

Fran Mubin
Fran Mubin

Game Changer projekt nastoji učiniti tehnologiju humanijom, uvesti nove tehnologije i izvući najbolje iz promjena koje dolaze. To je mjesto kreativnih profesionalaca iz različitih industrija koje povezuje i stvara nove prilike. Bilo da ste start-up, korporacija ili ambiciozni student ovo je mjesto na kojem morate biti!

Nakon dodjele nagrada slijede Game Changer konferencije koje će se ove godine po prvi put održati na tri atraktivne lokacije u regiji: premijerno u Crnoj Gori od 4. do 7. srpnja, zatim treći put u Zagrebu 10. listopada te po drugi put u Ljubljani, 11. studenoga.

blank

U ožujku ove godine održan je prvi u nizu programa “GROW! by GAME CHANGER” koji je u Opatiji okupio vodeće regionalne HR stručnjake tech kompanija. Ovaj revolucionarni HR program namijenjen je tvrtkama koje znaju da je opće blagostanje zaposlenika temelj svake održive kompanije.

Program je odmah izazvao veliki interes ostalih tvrtki, a tim okuplja desetke vrhunskih stručnjaka iz različitih područja – od liječnika i znanstvenika, preko life & business coach eksperata, spremnih prenijeti znanja o tome kako pojedinci i njihove tvrtke mogu ostvariti svoj puni potencijal i primijeniti najbolje prakse u suočavanju s današnjim izazovima.