Open-ear iskustvo slušanja i dugotrajna baterija

blank

Huaweijeve slušalice koriste neke od najsloženijih inženjerskih metoda kako bi se postigla ravnoteža između estetike i ergonomske udobnosti

Današnje slušalice su lagane i kompaktne, stanu u svaki džep, pružaju vrhunsko audio iskustvo i povezane su s našim pametnim telefonom pa uz reprodukciju glazbe, uz pomoć njih možemo i obavljati pozive.

Međutim, brojni korisnici bežičnih slušalica redovito imaju probleme s ispadanjem slušalica tijekom pokreta. Naime, ergonomija slušalica vrlo je bitna radi prianjanja u ušni kanal, odnosno slušalice moraju biti dizajnirane kako nam ne bi ispadale iz ušiju.

Stoga mnogi korisnici imaju probleme s ispadanjem prilikom vježbanja, trčanja, naglih pokreta pa čak i saginjanja. Huaweijev tim stručnjaka naporno je radio ne bi li dizajnirao slušalice koje se savršeno prilagođavaju svakom uhu pružajući svima besprijekorno iskustvo korištenja, stvorivši Huawei FreeClip open-ear pametne slušalice koje spajaju stil i udobnost.

FreeClip dizajnirane su tako da privuku mlade korisnike koji prate modne trendove te biraju gadgete koji im se uklapaju u osobni stilski izričaj. Huawei FreeClip svojim izgledom nalikuju na komad modernog nakita i dolaze u dvije boje – upečatljivoj ljubičastoj nijansi perlastog odsjaja i u varijanti s klasičnim crnim tonovima. Pročitajte detaljan test slušalica Huawei FreeClip.

blank

Dizajn nalik naušnici uvodi i posebno dizajniran C-bridge Design koji koristi neke od najsloženijih inženjerskih metoda kako bi postigao ravnotežu između estetike i ergonomske udobnosti. Huawei je proveo duži vremenski period testirajući mnoge opcije kako bi postigao optimalan dizajn koji uravnotežuje veličinu, težinu i kvalitetu usmjerenu na zadovoljstvo korisnika.

Rezultat rada je učinkovita arhitektura u obliku slova C koja ujedinjuje dizajn uređaja, akustiku i kontrolne operacije koje osiguravaju stabilnost i izdržljivost. Trčanje, skakanje ili nagle promjene smjera više ne uzrokuju ispadanje slušalica iz uha.

Svaka slušalica teži samo 5,6 g i garantira udobnost tijekom cijelog dana nošenja zbog učinkovitije raspodjele pritiska preko uha što smanjuje učestalu nelagodu koja se pojavljuje kod uređaja koji se pričvršćuju direktno na školjku uha.

Baterija može izdržati i do 36 sati uporabe uz kućište za punjenje dok svaka slušalica pojedinačno može izdržati do 8 sati neprekidnog slušanja. Kompatibilne su s Android, iOS i Windows uređajima.