Garminova pametna vaga pokazuje trend mršavljenja ili debljanja

blank

Više ne morate pamtiti koliku ste masu imali prije blagdana, ili prije početka dijete – od sada će to umjesto vas raditi pametna vaga Garmin

Garminova vaga Index S2 na prvi pogled izgleda poput klasične vage, ali na mjestu kojeg se neki čak i plaše (prikazu broja kilograma mase) nalazi se graf koji pokazuje trend fluktuacije mase. Nadalje, poboljšana je preciznost, a uz razne biometrijske podatke bit će oduševljeni i ozbiljni sportaši koji brinu o svojem zdravlju.

blank

Pametna vaga Garmin Index S2 se zatim putem Wi-Fi veze sinkronizira s pametnim telefonom na kojem se nalazi instalirana aplikacija (Android ili iOS) Garmin Connect te korisnici na jednom mjestu pregledati sve svoje detaljne zdravstvene podatke.

Tanka pametna vaga na ekranu u boji u visokoj razlučivosti prikazuje linijski grafikon očitavanja težine u prethodnih 30 dana, što olakšava fokusiranje na cilj. Index S2 na ekranu prikladno prikazuje razliku između trenutnog vaganja i prethodnog vaganja.

blank

Vaga dostupna u crnoj i bijeloj boji mjeri širok spektar biometričkih podataka, uključujući masu, postotak tjelesne masti, BMI, masu skeletnih mišića, koštanu masu i postotak tjelesne vode. Index S2 ima čak i vremenski dodatak koji korisnicima pomaže u planiranju dana, a moguće je uključiti ili isključiti određene funkcionalnosti.

U aplikaciju Garmin Connect korisnici mogu pregledavati grafikone i trendove dana, tjedna, mjeseca i godine, a ukupno može biti do 16 korisnika. Baterija traje do devet mjeseci, a cijena pametne vage Garmin Index S2 je 1119 kuna.

blank blank