HBO Max platforma stigla u Hrvatsku i svijet

blank

Dosadašnja HBO Go usluga postaje HBO Max, a filmove, serije i dokumentarce omogućuje i Samsung na svojim televizorima

Samsung Smart TV u Hrvatskoj od danas na televizorima (modelima od 2018.) nudi i HBO Max platformu. Streaming platforma tvrtke WarnerMedia nudi kultne klasike od Harry Potter filmova do serija Friends, Game of Thrones i The Sopranos pa sve do novih sezona serija Gossip Girl i Succession te filmova Dune i The Matrix Resurrections.

Korisnici će također moći gledati nove serije na HBO Max platformi kao što su Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty, 3. sezona serije Euphoria i Station Eleven. Na prvom mjestu u aplikaciji nalazi se i film Duna.

blank

Kako preuzeti HBO Max

Za preuzimanje HBO Max aplikacije vaš podržani Samsung Smart TV mora biti povezan na internet. Nakon toga odaberite trgovinu aplikacija, koja se nalazi na lijevoj strani TV izbornika, pronađite „HBO
MAX“ aplikaciju te kliknite „Preuzmi“.

Za prijavu na HBO Max, trebate imati pretplatu i pripadajući korisnički račun. Pretplatnici na HBO GO mogu koristiti svoje postojeće korisničko ime i lozinku/podatke za HBO Max. Novi korisnici mogu se prijaviti na HBOMax.com ili putem Samsung Checkout aplikacije.