Očaravaju! Ovo su fotografije snimljene s Huawei P50 Pro

blank

Hrvatski i slovenski fotografi dobili su u ruke Huawei P50 Pro i zadatak snimiti zanimljive fotografije. Za kvalitetu se nisu morali brinuti

Na projektu su radili nagrađivani hrvatski fotografi Goran Jović i Mario Poje te Tibor Golob, Jaka Ivančič i Gregor Pavlin iz Slovenije koji su kroz serijal fotografija s temom boje pokazali zašto su Huaweijevi telefoni standard u mobilnoj fotografiji.

blank

Nakon snimanja 20-ak fotografija je otisnuto i predstavljeno u Oris kući arhitekture u Zagrebu. Posjetili smo izložbu fotografija i oduševili se bojama, oštrinom i detaljima koje su fotografi, kroz senzore Huaweija P50 Pro, prenijeli na papir.

Hrvatski i slovenski fotografi su objektivom kamere P50 Pro pametnog telefona zabilježili inspirativne trenutke koji ističu ljepotu svijeta u svojoj pravoj boji, a pred objektivom su se našle mnoge slavne ličnosti poput Ivane Mišerić, Antonije Stupar Jurkin te Juraja Šebalja, čije lice krasi nekoliko izloženih radova.

blank

Mario Poje je Juraja Šebalja ulovio kroz kadar „težak dan u uredu“ – na fotografiji Juraj izgleda pregaženo (s automobilskom gumom), Antonija Stupar Jurkin zaziva svoje „ogledalce, ogledalce“ dok Ivana Mišerić pozira uz temu „good hair day“.

Mario Poje za Huawei P50 Pro kaže da je vrhunski uređaj uz kojeg ćete svaki put dobiti fotografije sa živahnim detaljima i realnim bojama. Dodao je kako su se mobilni telefoni dugi niz godina mučili s kvalitetnim prikazom pojedinih boja kao što su plava i crvena te kako je iz tog razloga dugi niz godina koristio isključivo DSLR kameru za fotografiranje.

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank

blank