Hearthstone i Clash Royale turnir na sajmu Reboot InfoGamer powered by A1

blank

80.000 posjetitelja sedmog po redu sajma Reboot InfoGamer powered by A1 uživalo je i u turniru u igrama na mobilnim uređajima.

A1 Adria liga ove je godine, uz završnicu druge sezone najvećeg regionalnog esport turnira A1 Adria League powered by ESL donijela i turnire u igrama na mobilnim uređajima. Po prvi su puta zaljubljenici u popularne naslove Hearthstone i Clash Royale imali priliku boriti se za titulu najboljeg na ovim prostorima.

blank
U igri s kartama Hearthstone pobjedu je odnio Luka „Vulee“ Vulović

U igri Hearthstone pobjedu je rezultatom 3:2 odnio Luka „Vulee“ Vulović, koji je bio bolji od favorita domaće publike Luke „Lavveka“ Črnelia. Prvi pobjednik A1 Adria lige u Clash Royaleu je Saša „SaSaa“ Mišković – u velikom je finalu, rezultatom 3:2, slavio protiv Dominika „Domija“ Štokana.

blank
Prvi pobjednik u Clash Royaleu je Saša „SaSaa“ Mišković

Sajam Reboot InfoGamer powered by A1 od 21. do 25. studenoga 2018. okupio je 50-ak izlagača na rekordnih 20.000 m2 u osam dvorana Zagrebačkog Velesajma te privukao gotovo 80.000 posjetitelja iz cijele Europe.

Održana je spektakularna završnica druge sezone najvećeg regionalnog esport turnira A1 Adria League powered by ESL. Okupili su se najbolji igrači i timovi iz regije koji su svoje snage odmjerili u četiri planetarno popularna naslova u drugoj sezoni najvećeg regionalnog esport turnira A1 Adria League powered by ESL: Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone i Clash Royale.

Publika je u A1 Adria League areni uživala u čak 20 uzbudljivih mečeva velike završnice. Osim za prestižnu titulu pobjednika, svi sudionici završnice borili su se za ukupni nagradni fond od 24 tisuće eura. Nakon uzbudljivih polufinalnih susreta u Counter-Strike: Global Offensiveu, u kojemu su prolazak u finale osigurali branitelji naslova Valiance&CO i GamePub, u finalnom je dvoboju pobjedu odnio tim Valiance&CO rezultatom 2:0 te osigurao i mjesto u zatvorenim kvalifikacijama turnira Bucharest Gaming Week CS:GO Invitational.

Uzbuđenja nije nedostajalo ni u završnici League of Legends. U uzavreloj atmosferi u A1 Adria League areni pobjednički pehar podigla je ekipa Asus Rog Elite koja je slavila 2:0 protiv x25 eSportsa.

A1 je u Zagreb doveo najveće YouTube zvijezde u regiji – na A1 Community Stageu, sastavnom dijelu Reboot InfoGamer sajma, svi posjetitelji ovog dijela sajma mogli su upoznati svoje YouTube idole kao što su LayZ, Mudja & Chale, SupremeNexus, AdnanBro i brojne druge.