HMD Connect Global Data Roaming Service

blank

Roaming u više od 120 zemalja svijeta putem usluge HMD Connect Global

HMD Global ulazi u novu kategoriju usluga pokretanjem svoje HMD Connect globalne usluge podataka u roamingu, omogućujući ljudima širom svijeta da koriste jednostavnu podatkovnu SIM karticu prilikom putovanja i zadrže potpunu kontrolu nad svojom podatkovnom pretplatom.

HMD Connect Global Data Roaming omogućava vam lakšu vezu sa stvarima koje su vam najvažnije tako da plaćate samo ono što vam je potrebno. Nakon što se prijavi putem aplikacije, korisnik će dobiti SIM karticu na kućnu adresu i moći će jednostavno kontrolirati svoju podatkovnu pretplatu.

blank

HMD Connect će se prvo pokrenuti u Beta verziji putem HMDConnect.com donoseći jednostavan, siguran i pristupačan roaming u cijelom svijetu. HMD Connect globalna usluga za roaming podataka trenutno djeluje u više od 120 zemalja svijeta, a zajedno s partnerima Greenwave Systems i lokalnim operaterima, HMD Global radi na proširenju pokrivenosti na još više mreža i zemalja u budućnosti (najavljena je Italija). Hrvatska se nalazi u Zoni 1, a sve zemlje su podijeljene u tri zone.

Paket uključuje SIM karticu, do 1 GB roaming podataka, uključujući porez i dostavu po cijeni od 19,95 eura. 14-dnevni globalni plan roaminga podataka kreće se od 9,95 eura, a nadogradnje plana kreću se od 5 eura.