Honor ima rast od 300 posto u Europi

blank

Povećali su udio s 1 na 3 posto, a imaju i troznamenkasti rast isporuka u Europi od čak 116 posto, što je najviše od svih

Honor je na kraju četvrtog kvartala 2023. završio na petom mjestu, što je veliki uspjeh za brend koji je tek od nedavno samostalan. U Kini već neko vrijeme osvajaju prva mjesta, pokazuje prodaja pametnih telefona u toj regiji.

Prema posljednjem Canalys izvješću Honor je u četvrtom kvartalu 2023., kad je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od 3% na godišnjoj razini, pokazao nevjerojatan rast od 116% u odnosu na prethodnu godinu.

blank

Na taj je način Honor jedini brend koji je ostvario troznamenkasti rast tijekom ovog razdoblja. Ovaj rezultat ne samo što naglašava sve veće prihvaćanje i popularnost HO Honor NOR-a među europskim korisnicima već naglašava i njegovu stratešku snagu u snalaženju u visoko konkurentnom okruženju u industriji pametnih telefona.

Budući da se očekuje oporavak tržišta u 2024. godini, Honor je fokus stavio na umjetnu inteligenciju i značajke usmjerene na korisnika, čime postavlja temelje za trajni uspjeh i utjecaj u oblikovanju budućih trendova pametnih telefona. Na listi su još Apple (rast od 1 posto), Samsung pad 12 posto), Xiaomi (pad od 10 posto) te četvrta Motorola s rastom isporuka od 73 posto.