Honor ima velike planove za 2023. godinu

blank

“Postavit ćemo standarde u industriji estetskim dizajnom, vrhunskim korisničkim iskustvom i dostupnošću naše tehnologije svima“

Svoj je put do zvijezda Honor započeo prije dvije godine, u studenom 2020. Samostalno grade svoj put u budućnost, a cilj im je osvojiti vodeću poziciju na tržištu Starog kontinenta kao i održati konstantan rast poslovanja u Kini.

Bruce Huang, generalni direktor za HONOR u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji ističe da je „u drugom kvartalu 2022. HONOR postao prva tvrtka u Kini s čak 19,5 posto tržišnog udjela i s 13,1 milijuna prodanih mobitela. Čimbenici koji su najviše doprinijeli rastu tvrtke na kineskom tržištu su cjeloviti postupci, strateška partnerstva, lansiranje novih proizvoda i velike mogućnosti za istraživanje i razvoj.“

2022. godina upravo završava, a Honor ima velike planove za sljedeću. Koji su poslovni planovi s kojima će HONOR dočekati 2023. godinu zna Bruce Huang.

„Planiramo se proširiti na dvadeset ključnih tržišta diljem Europe, Bliskog istoka, Afrike, Azije i Pacifika i Latinske Amerike. U zapadnoj Europi tvrtka HONOR će se u narednom razdoblju usredotočiti na rast ključnih tržišta poput Velike Britanije, Francuske, Njemačke, Italije, Španjolske, Finske, ali i Hrvatske. HONOR sada pokriva više od 200 operatora i distribucijskih kanala te ima više od 30.000 trgovina i pultova s više od 3.000 servisnih centara, devet regionalnih pozivnih centara i 180 milijuna aktivnih korisnika diljem svijeta. Sve ove brojke ne bi bile moguće da HONOR nije bio predan inovacijama, ali i pružanju vrijednih proizvoda svojim kupcima.“

Bruce Huang, Honor
Bruce Huang, Honor

HONOR je već najavio novu Dual Flagship strategiju tvrtke, što znači da će svi preklopni i drugi pametni telefoni tvrtke biti dostupni na europskim i drugim međunarodnim tržištima. “Naš cilj je pružiti najbolje opcije svim korisnicima koji traže premium telefone, ali i besprijekorno korisničko iskustvo. Po prvi put, HONOR će donijeti preklopne pametne telefone na međunarodna tržišta”, ističe Bruce.

Korisnike će razveseliti vijest da će operativni sustav MagicOS 7.0, koji olakšava povezivanje pametnih telefona, tableta, računala i drugih IoT uređaja, biti dostupan u narednom razdoblju. Predstavili su Spatial Audio, tehnologiju za Honor slušalice koja će pružiti još impresivnije audio iskustvo.

blank

U planu je daljnje širenje jer žele postati globalno poznata tehnološka marka i omogućiti pametan život na svim kanalima i za sve ljude stvarajući novi pametniji svijet za sve. Iz tog razloga Honor nadograđuje portfelj proizvoda i unutarnje aktivnosti kako bi ponudili proizvode koji su posebno dizajnirani za potrebe šire populacije kao i najzahtjevnijih korisnika.

Honorov cilj je imati sveobuhvatan portfelj usmjeren prema različitim cjenovnim razredima kao i postaviti standarde u industriji estetskim dizajnom, vrhunskim korisničkim iskustvom i dostupnošću naše tehnologije svima.

Bruce otkriva na što će se tvrtka fokusirati u narednom razdoblju kada je u pitanju tržište Hrvatske.

„HONOR djeluje na isti način i s istom misijom na svim tržištima na kojima je prisutan – bez obzira na veličinu tržišta. Principi kojima se rukovodimo na najvećim tržištima potpuno su isti kao i oni koje primjenjujemo u poslovanju u Hrvatskoj. To znači da konstantno pratimo promjene na tržištu i u gospodarstvu, pažljivo osluškujući potrebe korisnika. Na hrvatskom tržištu u posljednjih nekoliko godina primjećujemo dinamičan razvoj sektora telekomunikacija, posebice u industriji pametnih telefona, s potencijalom za daljnji rast. Korisnici u Hrvatskoj mogu očekivati da će se u bliskoj budućnosti, vjerojatno i prije nego što očekuju, moći uvjeriti u inovacije i tehnološke mogućnosti koje su prisutne u HONOR uređajima – pametnim telefonima, prijenosnim računalima, pametnim ekranima, tabletima, prijenosnim uređajima, TrueWireless slušalicama i ruterima.”

Honor 80 Pro
Honor 80 Pro

Na kraju godine i prelasku u sljedeću iz Honora poručuju kako je „svaka naša inovacija vođena istom vizijom: pomoći korisnicima da ostanu povezani. I kada radite digitalne albume starih uspomena, i kada stvarate nove i dijelite ih na društvenim mrežama, i kada zajedno uživate u svom omiljenom digitalnom sadržaju – u svim tim trenucima znamo da smo uspjeli u svojoj namjeri.”

Dok birate svoj novi telefon znajte da Honorov poriv za inovacijama nije vođen pukim nadogradnjama hardvera već svim načinima na koje vam može poboljšati život. Zato im je važno biti s vama.

“Ponosni smo, sretni i počašćeni što smo dio vaših života i vaše zajednice: tu smo kada je potrebno omogućiti vam održavanje najvažnijih veza – onih koje stvaramo jedni s drugima. Zato je naša novogodišnja poruka jednostavna: It’s an HONOR to be with you – Čast nam je biti s vama. Sretni blagdani!“, rekao je simpatični i uvijek nasmijani Bruce.

blank