CES 2023: Povezano i personalizirano iskustvo u kuhinji

blank

Samsung je na sajmu potrošačke elektronike u Las Vegasu predstavio novu Bespoke liniju kuhinjskih proizvoda

Najnoviji Samsungovi kućanski uređaji i usluge dizajnirani su kako bi zadovoljili rastuću potrebu za personalizacijom i pružili novu razinu inteligentne povezivosti koja omogućuje korisnicima da koriste održivija rješenja u kuhinji.

Samsungova kuhinja postala je još pametniji, svestraniji i interaktivniji prostor u kući, uz širi izbor Bespoke vrsta hladnjaka, veći i impresivniji 32-inčni zaslon na Bespoke 4-Door Flex hladnjaku s Family Hub+ značajkom i naprednu AI Pro Cooking tehnologiju za Bespoke AI Oven koja optimizira i pomaže u pripremi obroka.

blank

Bespoke 4-Door Flex hladnjak

Novi hladnjak s Family Hub+ značajkom donosi moćne Family Hub opcije na Bespoke dizajn hladnjaka s četvero vrata, kombinirajući sve mogućnosti u jedno all-in-one središte za komunikaciju i zabavu s impresivno velikim zaslonom.

32-inčni FHD zaslon bez okvira je gotovo dva puta veći nego na prethodnim modelima. Nova i veća nadzorna ploča iskorištava prednosti većeg zaslona te omogućava korisnicima praktično iskustvo korištenja SmartThings usluga kao i praćenje te upravljanje kompatibilnim kućanskim uređajima.

blank

Hladnjak također sadrži novi Family Hub software. Tako Samsung TV Plus sada nudi više od 190 besplatnih kanala dok integracija Google Photos aplikacije ovu platformu transformira u digitalni okvir za slike na kojem se mogu jednostavno dijeliti i prikazivati željene fotografije korisnika.

Zahvaljujući većoj površini zaslona i novoj picture-in-picture (PIP) značajki na Samsung TV Plus korisnici mogu istovremeno kuhati, pratiti svoje omiljene TV emisije te provjeravati i nadzirati status drugih kuhinjskih uređaja.

Side-By-Side hladnjaci

Bespoke ekspanzija uključuje popularne Side-By-Side hladnjake i hladnjake s gornjim zamrzivačem kako bi pružili još veću personalizaciju kuhinje. Hladnjak ima ravan, minimalistički dizajn s prilagodljivom prednjom pločom koja je dostupna u završnim obradama od stakla ili nehrđajućeg čelika.

Korisnici imaju mogućnost biranja između široke palete boja i završnih obrada vrata kako bi hladnjak uklopili u svoj stil interijera. Elegantni izgled hladnjaka upotpunjuje Auto Open Door značajka s udubljenom ručkom koja stvara aerodinamični dizajn i osigurava jednostavno otvaranje putem dodira.

blank

U unutrašnjosti Beverage Center omogućava jednostavan pristup Plumbing Water Dispenser dozatoru i AutoFill Water Pitcher posudi za vodu s automatskim punjenjem i infuzorom, osiguravajući hladnu vodu ili vodu s okusom u bilo kojem trenutku. Uz to, Dual Auto Ice Maker ledomat je uvijek spreman rashladiti piće korisnika s ledom koji može biti u obliku kockice ili kuglice.

Bespoke hladnjak s gornjim zamrzivačem

Dostupan je u elegantnim bojama koje se besprijekorno stapaju s modernim kuhinjskim interijerom. Iznutra, Samsung Optimal Fresh Zone+ i Active Fresh Filter tehnologija održava hranu dugo svježom, dok eliminira 99,99% bakterija.

Korisnici Samsung Bespoke Side-by-Side ili hladnjaka s gornjim zamrzivačem također mogu uživati u dodatnoj uštedi energije putem SmartThings Energy AI Energy Mode načina rada. Kada je omogućen, AI Energy Mode optimizirat će brzinu kompresora i učestalost ciklusa odmrzavanja na temelju obrazaca korištenja i okoline pomažući kućanstvima da uštede novac i smanje svoj ugljični otisak.