HONOR Magic5 Lite: Ekskluzivne besplatne teme i prikazi na zaključanom zaslonu

blank

Nedavno predstavljeni pametni telefon omogućuje podizanje personalizacije na višu razinu, uz kreacije odabrane na HONOR Talents

HONOR Magic5 Lite, najnoviji dodatak HONOR-ovoj seriji Magic, već se proslavio svojom snažnom baterijom od 5100 mAh koja može podržati do 3 dana umjerene upotrebe i do 2 dana intenzivne upotrebe (testirao DXOMARK).

Izvrstan je to izbor za današnju generaciju koja je neprestano online i koja traži vrlo kvalitetan pametan telefon po pristupačnoj cijeni. Tanak dizajn, izniman zaslon i velika baterija čine ga savršenim uređajem za povezivanje s prijateljima i obitelji, gledanje filmova ili igranje igara u pokretu.

Ali to nije sve

HONOR svojim korisnicima ponosno nudi ekskluzivne besplatne teme i značajke prikaza na zaključanom zaslonu (Always-On Display) koje uključuju niz opcija za svačiji stil i osobnost – od blještavih i odvažnih do nenametljivih i elegantnih – a koje uključuju kreacije odabrane na HONOR Talents, međunarodnom natječaju u umjetničkom dizajnu.

blank

Korisnici mogu odabrati temu koja najbolje odražava njihovu individualnost i zaključanom zaslonu uređaja dodati svoj osobni pečat. Ovim novim značajkama korisnici se mogu bolje povezati sa svojim uređajem i učiniti ga doista svojim.

„Znamo da naši korisnici žele svoj uređaj učiniti jedinstvenim i da on odražava njihov osobni stil,“ rekao je Bruce Huang, generalni direktor za HONOR u Srbiji, Hrvatskoj i Sloveniji. „Zato smo oduševljeni što možemo ponuditi ove ekskluzivne besplatne teme i značajke prikaza na zaključanom zaslonu. Želimo da naši korisnici osjete stvarnu povezanost sa svojim uređajem, a ove značajke će im u tome svakako pomoći.“

Osim novih značajki HONOR nudi i ograničene maskice za pametne telefone, posebno dizajnirane za nadopunu novih tema i značajki, čineći HONOR Magic5 Lite jedinstvenim. Ne propustite ovu priliku te svoj uređaj personalizirajte i učinite ga doista svojim.

blank blank blank