MWC23: Sve inovacije Galaxy S23 serije

blank

Samsung je na sajmu MWC 2023 u Barceloni predstavio najnovije Galaxy proizvode, usluge i inovacije, uz epska iskustva

Posjetitelji štanda Samsunga u Barceloni mogli su uživo osjetiti epska iskustva s novom Galaxy S23 serijom i njezinim ekosustavom povezanih proizvoda i usluga. Najnovije Samsungove inovacije postavljaju novi standard za vrhunska mobilna iskustva koja su dodatno poboljšana ekosustavom proizvoda i usluga.

Na MWC 2023 Samsung je prikazao kako Galaxy S23 serija utjelovljuje svoju predanost vodećoj inovaciji u industriji, s epskim doživljajima snimanja i stvaranja sadržaja i ekološki osvještenijim dizajnom.

Napredni sustav kamera Galaxy S23 serije daje korisnicima više slobode da istražuju svoju kreativnost, dopuštajući im snimanje doista kinematografskih fotografija i videa. Potpuno nove značajke kamere na Galaxy S23 Ultra uključuju mogućnosti noćnog snimanja pri slabom osvjetljenju, Adaptive Pixel senzor od 200 MP za fotografije s nevjerojatnim detaljima kao i napredne portretne fotografije s AI Stereo Depth Map.

blank

Galaxy S23 serija igračima i kreatorima nudi najbržu i najmoćniju izvedbu ikada u jednom Galaxy uređaju. Posjetiteljima štanda omogućeno je igranje trkaće igrice, uz doživljaj snažnih gaming performansi Galaxy S23 Ultre iz prve ruke.

Srž inovacije Samsung Galaxy Ultra je povezano iskustvo s proširenim Galaxy ekosustavom. Posjetitelji su mogli istražiti besprijekorne značajke povezivanja između telefona i računala s potpuno novim Galaxy Book3 Ultra, koji nudi brzo i neometano kretanje preko više uređaja, zaslona i operativnih sustava.

Sudionici MWC-a također su mogli otkriti najbolje od Samsung usluga s demonstracijama za podučavanje spavanja uz Samsung Health na Galaxy Watch5, Samsung Wallet i povezivanje i kontrolu kućnih uređaja uz SmartThings. Također su mogli istražiti beskrajne mogućnosti prilagodbe dostupne na Galaxy uređajima s One UI 5.1 ili na zapešću s bezbrojnim remenčićima za sat koje mogu izabrati.

blank

Sve nove standardne inovacije Galaxy S23 serije smještene su unutar upečatljivog dizajna koji unaprjeđuje predanost održivosti tvrtke Samsung. Serija Galaxy S23 uključuje reciklirane materijale u više komponenti uređaja nego u bilo kojem drugom Galaxy pametnom telefonu do sad i napravljena je da traje, uz izdržljivost i mogućnost popravka, što je čini pouzdanom u godinama koje dolaze.

Na štandu je Samsung izložio impresivnu umjetničku instalaciju sastavljenu od više generacija prerađenih uređaja Galaxy S serije.

blank blank

Sudionici su mogli posjetiti Android Avenue kako bi saznali više o ekološki osviještenim materijalima koji se koriste u Galaxy S23 seriji, prilagodili zvučne obavijesti na najnovijim Galaxy pametnim telefonima pa čak i snimili neke selfije izravno s pametnog sata Galaxy Watch5 na izložbi.

Samsung se mogao vidjeti na zaslonima s reklamama za Galaxy S23 seriju, Galaxy Book3 seriju i Galaxy ekosustav pametnih uređaja na lokacijama u nadstrešnicama na Fira Barcelona Gran Via uključujući mega reklamni pano, glavni ulaz i vanjsku zastavu te viseće transparente.

blank blank