Honor MagicWatch 2 s baterijom do 14 dana trajanja

blank

Pametni sat Honor MagicWatch 2 ide u vodu do 50 metara dubine

Smartwatch Honor MagicWatch 2 dostupan je u dvije veličine, od 46 mm i 42 mm, za muškarce i za žene odnosno možete odabrati veličinu koja najbolje odgovara vašoj ruci. Dolazi u četiri različita kućišta: Charcoal Black, Flax Brown, Agate Black i Peach Gold (crnoj, smeđoj, crnoj i zlatnoj boji).

blank

Mislilo se i na različite dizajne remena tako da možete birati između različitih materijala, ovisno o trenutnoj situaciji. Za 35,90 eura dobit ćete mogućnost promjene remena s kožnim ili fluoroelastomer materijalom.

Naravno, moguće je mijenjati izgled početnog ekrana sata, prema svojim željama, ali ono što će vam se najviše svidjeti svakako je trajanje baterije ovog pametnog sata.

Uz mogućnost pametnog upravljanja energijom nosivog čipa Kirin A1, baterija u Honoru MagicWatch 2 od 46 mm može trajati do 14 dana pri standardnom korištenju, dok pri korištenju MagicWatch 2 od 42 mm možete očekivati trajati do 7 dana. Ovo je jedan od nosivih uređaja na tržištu s najdužim trajanjem baterije.

Čak i ako ga koristite 24 sata dnevno, i ako AMOLED ekran uključite 200 puta dnevno, uz praćenje sna, otkucaja broja srca, notifikacijama o porukama s pametnog telefona, 90-minutnim treninzima s GPS-om, 30-minutnim slušanjem glazbe i 30 minuta poziva tijekom tjedan dana, baterija neće posustati.

blank

Honor MagicWatch 2 podržava evidentiranje podataka za 15 fitnes načina zasnovanih na ciljevima uključujući 8 na otvorenom (trčanje, hodanje, planinarenje, penjanje, trčanje van puteva, vožnju biciklom, plivanje u otvorenoj vodi, triatlon) i 7 sportova na zatvorenom (trčanje, vožnja biciklom, plivanje u bazenu, slobodan trening, eliptička sprava i sprava za veslanje).

Nadalje, sat je unaprijed podešen s 13 tečajeva trčanja, od osnovnog do naprednog nivoa, a virtualni regulator ritma savjetuje u realnom vremenu kako ostvariti najbolje rezultate.

Ugrađena je Huawei TruSeen 3.5 tehnologija koja omogućava precizne podatke o otkucajima srca tijekom cijelog dana, praćenje otkucaja u realnom vremenu za sve fitnes načine s ciljem smanjenja rizika od povrede tijekom treninga.

I dok se nalazite u vodi, sat može pratiti otkucaje srca, SWOLF, udaljenost, potrošene kalorije i brzinu dok plivate, omogućujući analizu podataka koji unaprjeđuju učinak u vodi. Sat je vodootporan do 50 metara dubine.

blank

Ovo je zanimljivo za one koji ne spavaju mirno ili ih zanima kako spavaju: ugrađena je Huawei TruSleep2.0 tehnologija uz koju Honor MagicWatch 2 može precizno pratiti i dijagnosticirati šest čestih vrsta poremećaja spavanja te omogućiti više od 200 odgovarajućih prijedloga prilagođenih navikama korisnika u spavanju radi unaprjeđenja kvalitete sna.

Sposoban je registrirati stres analizom broja otkucaja srca te zatim predlaže vježbe disanja kako bi se stres smanjio.

Od ostalih mogućnosti, ovaj pametni sat predstavljen u Barceloni krajem veljače 2020. omogućuje Bluetooth pozive, u memoriju od 4 GB moguće je snimiti svoju glazbu (nije moguće slušanje glazbe s uparenog pametnog sata), ima alarm te korisnu funkciju pronalaska zagubljenog telefona.

blank