Predivne TWS slušalice: Honor Magic Earbuds

blank

Mnogi su se već u njih i zaljubili: u travnju 2020. počinje prodaja TWS slušalica Honor Magic Earbuds, a cijena će im biti 129 eura

10 mm veličina je dinamičkih zvučničkih jedinica ugrađenih u Honor Magic Earbuds, a podržavaju hibridno uklanjanje pozadinske buke, uz tri ugrađena mikrofona – dva vanjska i jedan mikrofon ušnog kanala. Dakle, moguće je uživanje i u prostorima s glasnim okruženjem, a pružaju stabilno i jasno glasovno pozivanja čak i pri brzini vjetra od 5,3 m/s.

blank

Bazirana na 2300Y Bluetooth chipset platformi, ANC tehnologija s dva mikrofona može postići efekt prosječnog otkazivanja buke veće od 24 dB (na osnovu kalibracije ušnog kanala). Svaka slušalica ima tri mikro-elektro-mehanička (MEMS) silikonska mikrofona koji podržavaju glasovne eliminiranje buke tijekom glasovnih poziva, djelotvorno smanjujući buku iz okruženja i omogućujući vam da uživate u glasovnim pozivima visoke kvalitete.

Honorove TWS (pravi bežični stereo) slušalice s dva kanala nude impresivni balansirani zvuk s dubokim basom, jasnim altom, jasnim sopranom i bogatim detaljima zvuka. Kada se povežu s Bluetooth uređajem poput pametnog telefona, slušalice reproduciraju stereo zvuk na oba kanala tijekom glasovnih poziva ili pri reprodukciji glazbe.

blank

blank

S 37 mAh baterije po slušalici i 410 mAh u kućištu za punjenje, Honor TWS slušalica može trajati oko 3 sata za glasovne pozive i 3,5 sati za neprekidnu reprodukciju glazbe. U kombinaciji s kućištem za punjenje, trajanje baterije se produžuje na približno 12 sati poziva i 13 sati reprodukcije glazbe.

Uz udoban i Fit-in-Ear dizajn, slušalice dolaze s tri veličine uložaka koji stabilno stoje u vašim ušima. S ugrađenim kapacitivnim senzorima za dodir na obje slušalice, možete dva puta dodirnuti ili pritisnuti i zadržati slušalicu kako biste upravljali slušalicama/telefonima, što vam omogućava da se potpuno riješite ograničenja kabela. Dugi dodir za ulazak u Aware režim, koji omogućuje zvuk iz vanjskog svijeta, olakšava vašu komunikaciju s drugima bez skidanja slušalica.

blank blank blank