Honor uskoro predstavlja novi model i baš korisnu značajku

blank

Dxomark je već potvrdio kvalitetu ekrana na novom Honoru 90, a novi pametni telefon predivnog izgleda uskoro će biti predstavljen

6. srpnja 2023. u 15 sati zauzmite lijepo mjesto na kojem možete pratiti što će sve donijeti novi Honor 90. Naime, Honor će u Parizu predstaviti svoj novi model, a telefona se već dohvatio YouTube kanal za recenzije pametnih telefona i gadgeta Unboxing Therapy – prvi je napravio usporedbu treperenja ekrana modela Honor 90 s najboljim konkurentskim modelima na tržištu.

Radi se o Flicker Free Display Effect, još jednoj od korisnih značajki Honora 90, što uvelike pomaže u sprječavanju zamora očiju pri korištenju uređaja u slabije osvijetljenim okruženjima. Flicker Free Effect modela Honor 90, uz prednost od 3840 Hz PWM prigušivanja, daleko je ispred vodećih konkurentskih modela pametnih telefona.

Flicker Free Display Effect sigurno je doprinio postizanju najveće ocjene modela HONOR 90 u Dxomarkovom rangiranju zaslona u svojoj klasi pametnih telefona. S impresivnim rezultatom od 140, koji je kvalificiran za Dxomark Display Gold Label, Honor 90 osigurava hvalevrijednu poziciju u Dxomark globalnom rankingu zaslona.

blank