Honor X8b ima debljinu od samo 6,78 milimetara

blank

Elegantni Honorov pametni telefon dolazi u dvije boje – glamurozno zelenoj s kožnom teksturom te u klasičnoj ponoćno crnoj boji

Honor X8b ističe se kao jedan od najtanjih pametnih telefona na tržištu, a osim toga je i nevjerojatno lagan, težak samo 166 g. Opremljen je baterijom od 4500 mAh. S jednim ciklusom punjenja Honor X8b omogućuje do čak 46 sati streamanja glazbe, 13 sati reprodukcije videa, 14 sati pregledavanja kratkih videoisječaka ili 17 sati pregledavanja društvenih medija. Puni se punjačem snage 35 W.

Pokreće MagicOS 7.2 nudeći širok raspon pametnih značajki, poput Honor osobnog centra za znanje, prebacivanja višestrukih prozora te prijedloga aplikacija. S ovim mogućnostima Honor X8b donosi pametno korisničko iskustvo na novu razinu, a mobilni rad korisniku čini praktičnijim i učinkovitijim.

Ima dovoljno prostora za spremanje datoteka (256 GB), a radna memorija od 8 GB proširuje se na ukupno 16 GB uz pomoć Honor RAM Turbo tehnologije. Dostupan je u dvije boje, glamurozno zelenoj s kožnom teksturom, koja simbolizira svježinu, živost i modni izričaj, te u klasičnoj ponoćno crnoj boji.

6,7-inčni AMOLED zaslon pruža vizualno iskustvo sljedeće razine, s HBM svjetlinom od 1200 kandela i vršnom svjetlinom od 2000 kandela pružajući izvanrednu vidljivost. S omjerom zaslona i tijela od 93,7% koji podržava razlučivost od 2412×1080 piksela Honor X8b pruža oštre vizualne prikaze. Zaslon ima brzinu osvježavanja od 90 Hz i PWM zatamnjivanje od 3240 Hz koji štite korisnike od naprezanja očiju.

blank

blank

Za ljubitelje selfieja Honor X8b ima robusnu selfie kameru od 50 MP, dizajniranu kako bi podigla korisničku fotografiju autoportreta s tehnologijom prednjeg reflektora i automatskim prebacivanjem vidnog polja (FOV).

Straga se nalazi sustav trostruke kamere koji se sastoji od glavne kamere od 108 MP, širokokutne i dubinske kamere te makro kamere od 2 MP. Kako bi dodatno poboljšao performanse u uvjetima slabog osvjetljenja senzor kamere usvaja Nonapixel Plus tehnologiju dajući svijetle i ultra-jasne fotografije u različitim svjetlosnim okruženjima. Cijena za 4G pametni telefon Honor X8b je od 269 eura.

blank

blank blank