Honorov uspješan ulazak u svijet mode uz model V Purse

blank

Prvijenac je već izazvao reakciju u svijetu mode koji je s oduševljenjem prigrlio inovaciju predstavljenu u Berlinu

IFA 2023 ostat će zapamćena po hrabrom i briljantnom predstavljanju novog pametnog telefona koji mijenja pravila – Honor V Purse pretvara preklopni pametni telefon u ultimativni modni izričaj, zahvaljujući nizu prilagodljivih, uvijek uključenih zaslona (AOD).

Zasloni oponašaju dizajn torbice, uključujući elemente poput lančića, perja i resica koje reagiraju kad je pametni telefon u pokretu. Telefon je kompatibilan i s različitim izmjenjivim remenima i lančićima koji se pričvršćuju na šarku pa se bez napora može nositi preko ramena kao i obična torbica. Na taj način pametni telefon postaje nova “it” torbica budućnosti.

blank

Kroz koncept “phone-to-purse” (telefon-torbica) globalni tehnološki brend HONOR otvorio je danas najveći svjetski sajam potrošačke elektronike IFA u Berlinu, pPreklopni pametni telefon
zamišljen je kao nosivi uređaj, moderna torbica s beskrajnim mogućnostima za samoizražavanje
i održivi stil života.

Novi koncept omogućuje elektroničkim uređajima da postanu potpuno nova kategorija moderne robe široke potrošnje. Imajući na umu održivost HONOR V Purse dizajnirana je tako da utjelovljuje HONOR-ovu predanost okolišu te sadrži materijale iz održivih izvora, poput veganske kože za remenčiće.

blank

blank

Napravljen je s ciljem da traje odnosno da se može sklopiti više od 400.000 puta. Kako modna industrija iz fizičkog svijeta prelazi u digitalni prostor, tehnologija pruža neograničene mogućnosti za stil i samoizražavanje.

“S kolekcijom HONOR V Purse, HONOR je nadišao granice između mode i tehnologije,
iskoristivši sposobnost prilagodbe izvan naše kreativnosti i prirode tehnologije, koja pretvara ono što se čini magičnim u opipljivu stvarnost”, naglasio je hvaljeni kineski umjetnik Xiao Hui Wang.

S neograničenim, prilagodljivim i uvijek uključenim zaslonom (AOD) HONOR V Purse, uređaj se može kombinirati s bilo kojom odjećom, a na taj se način želi eliminirati potreba za kupnjom nove torbice za svaki look.

blank

Na ovaj način, HONOR se nada potaknuti ekološki osviještene potrošače na smanjenje potrošnje brze mode, istovremeno motivirajući modni svijet na prihvaćanje novih tehnologija koje omogućuju smanjenje potrošnje i dulje korištenje predmeta.

Beskrajne mogućnosti za odražavanje jedinstvenog stila

HONOR se ovom prilikom udružio i s vrhunskim umjetnicima i dizajnerima iz svoje platforme HONOR Talents Global Design Awards, uključujući kreativnog direktora BURBERRY mensweara Brama Van Diepena, suvremenog umjetnika Yunuene Esparza, profesora Kineske akademije umjetnosti Yuan Youmina i crossover umjetnika Xiao Hui Wang, za dizajn serije prilagođenih AOD-ova za uređaj.

U sljedećoj fazi programa, otvaranjem API sučelja koje dizajnerima omogućuje korištenje senzora poput žiroskopa, dodira ili senzora ambijentalnog svjetla, HONOR će pozvati nove talente iz cijelog svijeta da osmisle vlastiti dizajn, koji odražava najnovije trendove za preoblikovanje stila života.

„Zahvaljujući HONOR-ovom programu, kao umjetnik sam iskusio kako je tehnologija puno više od alata koji nas inspirira u našim svakodnevnim aktivnostima, snažan izvor i saveznik naše kreativnosti koja se može razvijati bilo gdje i bilo kada – daleko iznad naših najboljih mogućnosti”, istaknula je umjetnica Yunuen Esparza.

blank

blank blank blank blank blank blank