Hrvatski Telekom u znak isprike korisnike časti s neograničenim internetom

blank

Tjedan dana nakon velikog pada fiksne i mobilne mreže Hrvatski Telekom svojim korisnicima u znak isprike omogućuje 7 dana neograničenog interneta

Čak sedam dana neograničenog interneta unutar Republike Hrvatske Hrvatski Telekom omogućuje svim svojim korisnicima, a free internet bit će omogućen u razdoblju od 8. listopada (u 00:00 sati) do 23:59 sati 14. listopada 2020.

U SMS poruci poslanoj korisnicima HT se ispričava, a ovo je sadržaj poruke:
Iskreno nam je žao zbog poteškoća koje ste imali s mobilnim pozivima. Zahvaljujemo na razumijevanju i strpljenju te Vam, u znak isprike, poklanjamo 7 dana neograničenog interneta u periodu od 8. do 14. listopada.

Pohvaljujemo HT što korisnici ne moraju ništa dodatno napraviti kako bi im internet u neograničenim količinama bio besplatan. Također, pohvaljujemo ovu gestu dobre namjere i iz razloga što Hrvatski Telekom svojim korisnicima nije ništa dužan, s obzirom da se mogućnost nadoknade zakonski propisuje u situaciji kada je kvar trajao duže od 24 sata.

Mali komentar: nisu li trebali omogućiti besplatne telefonske razgovore, s obzirom da je 29. rujna 2020. usluga telefoniranja bila nedostupna zbog softverskog kvara u fiksnoj i mobilnoj mreži?