Huawei Analyst Summit 2020: rješavanje neizvjesnosti u budućnosti

blank

18. i 19. svibnja održava se Huawei Analyst Summit 2020 na kojem će sudjelovati direktori i stručnjaci Huaweija, a sve će se pratiti online

Tradicionalni Huawei Global Analyst Summit održava se svake godine u proljeće, a ovogodišnji će se summit usredotočiti na to kako možemo zajedno raditi na izgradnji potpuno povezanog, inteligentnog svijeta u narednih 20 do 30 godina.

blank

Kroz dva dana vodeći Huaweijevi stručnjaci za disruptivne tehnologije dat će svoj uvid u ključna područja rasta, s fokusom na Huawei – od razvoja ekosustava do softverskih tehnologija. Guo Ping, predsjednik rotirajućeg predsjedništva Huaweija, te Wang Tao (David Wang) i Wang Yanmin također iz visokog managementa Huaweija predvode niz od ukupno 19 govornika koji će govoriti o sljedećim temama:

– kako globalna zajednica može pobliže surađivati i otključati potencijal informacijske i komunikacijske tehnologije za rješavanje neizvjesnosti u budućnosti
– kako održiva inovacija može potaknuti društveni napredak
– što je potrebno za rast industrije i izgradnju ekosustava koji promiču zajednički uspjeh svih uključenih.

Huawei Global Analyst Summit održava se po 17. put. Događaj na kojem smo prije tri godine i sami uživo prisustvovali u kineskom Shenzhenu bavi se aktualnim temama iz telekom industrije, a posljednjih nekoliko godina naglasak je na 5G mrežama i iskustvu koje korisnicima donosi nova generacija mobilne telefonije.