Gledanje PlanetSporta bez naknade i u svibnju

blank

Ako televiziju gledate preko A1 TV, B.net, satelitske televizije i Xplore TV-a, omogućeno je besplatno, bez naknade, gledanje PlanetSporta i u svibnju

Iako su zbog pandemije koronavirusa otkazana sva sportska natjecanja, pa tako i UEFA Liga prvaka te nema aktualnih natjecanja, svi korisnici A1 TV usluge u Osnovnom TV paketu mogu do kraja svibnja 2020. uživati u najboljim sportskim dokumentarcima, emisijama genijalnog Roberta Knjaza i povijesnim utakmicama hrvatskih i ostalih klubova u Ligi prvaka na PlanetSport 1 kanalu.

Dok se čeka početak najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja, UEFA Lige prvake, možete uživati i u ostalim pogodnostima koje je A1 omogućio svojim korisnicima poput već u Osnovnom TV paketu dostupnih svih dječjih TV kanala, vrhunskih filmskih i serijskih ostvarenja na CineStar TV Premiere 2 te dokumentarnih sadržaja na Kanalu mjeseca, a to je u svibnju History. Korisnici koji imaju Prošireni paket mogu se zabaviti uz četiri popularna kanala, MTV Hits International, MTV Dance International, MTV Music 24 i MTV Rocks, koji su inače dio Glazbenog paketa.

A1 Hrvatska s radom je u Hrvatskoj startala 1. srpnja 1999. godine pod nazivom Vipnet, a 1. listopada 2018. naziv je promijenjen u A1 Hrvatska.