Huawei P50 Pocket dostupan u Hrvatskoj u bijeloj boji

blank

Poznata je i cijena za novi model iz Huaweija koji se ima s čime pohvaliti, a svakako je to i dizajn, a ne samo savitljivi ekran

Huawei P50 Pocket prvi je kompaktni preklopni model pametnog telefona sa savitljivim ekranom, a predstavljen je krajem 2021. godine. Stigao je u hrvatske trgovine, cijena mu je 9.999 kuna (oko 1320 eura).

Na prednjoj strani kućišta nalazi se manji OLED ekran od 1,04 inča, a korisniku omogućuje niz funkcija, čak i kada je telefon sklopljen. To znači da su korisnici u mogućnosti provjeriti obavijesti, primati pozive ili snimati selfie. Čak i provjeriti razinu zaštite od sunčevog zračenja.

blank

Glavni 6,9-inčni OLED zaslon s odnosnom stranica 21:9 korisniku pruža impresivno vizualno iskustvo nakon što se kućište rasklopi. Savitljivi zaslon podržava i brzinu osvježavanja do 120 Hz te prikaz P3 širokog raspona boja. P50 Pocket sadrži snažnu bateriju od 4.000 mAh koja podržava 40W SuperCharge koji će korisniku omogućiti brzo punjenje.

Telefon je opremljen Ultra Spectrum sustavom kamera koji uključuje glavnu True-Chroma kameru od 40 MP, ultraširokokutnu kameru od 13 MP, Ultra Spectrum kameru od 32 MP te makro kameru koja omogućuje jasne snimke na udaljenosti od 2,5 cm. Dual-Matrix sustav kamere krasi Huaweijev dizajn s dvostrukim prstenom, gdje je jedan prsten kamera, a drugi je vanjski zaslon.

Huawei_P50 Pro & P50 Pocket
Huawei_P50 Pro & P50 Pocket