Samsung u Zagrebu priredio događaj za pamćenje

blank

Pod reflektorima su predstavljeni dosad najmoćniji Galaxy S22 pametni telefoni i njihova inovativna tehnologija

22. veljače (znakovit datum za seriju s brojem 22) odnosno samo dva tjedna nakon globalne premijere Samsungova Galaxy S22 serija je službeno predstavljena i u Hrvatskoj.

U zagrebačkom Mint club & more Galaxy S22 serija je predstavljena baš onako kako i zaslužuje – pod reflektorima i uz scensko-umjetnički spektakl. Događaj je okupio brojne medije iz Hrvatske i Slovenije te poznate osobe iz javnog života poput Jelene Glišić, Andree Andrassy, tima Chypka, Ognjena Bagatina, Maše Zibar, Gorana Čižmešije i Brune Lukića.

blank

U prostoru kluba nalazilo se nekoliko interaktivnih Experience zona u čijem središtu je bio najmoćniji model Galaxy S22 Ultra koji je po prvi put u S seriju donio S Pen olovku, a posjetitelji su imali priliku doživjeti njegovu inovativnu tehnologiju te isprobati kameru sa značajnim unaprjeđenjima. Nismo niti mi odoljeli Samsungovoj magičnoj olovci.

blank

Nove Samsungove vrhunske uređaje tradicionalno predstavlja Pavle Zobundžija, direktor odjela mobilnih komunikacija u Samsung Electronics Adriatic:

“Iznimno sam ponosan što smo ponovno pokazali kako Samsung predstavlja ključnu razliku u svijetu tehnologije. Najnovija Galaxy S serija pametnih telefona predstavlja spoj sjajnih značajki – od najinteligentnije kamere, najbrže S Pen olovke pa sve do čvrstog dizajna s besprijekornim zaslonom za najbolje korisničko iskustvo. Zaista smo napravili moćnu S seriju pametnih telefona, a posebno me veseli što smo ih imali priliku predstaviti uživo, pod velikim reflektorima, u njihovom punom sjaju“.

Pavle Zobundžija
Pavle Zobundžija

Galaxy S22 Ultra donosi do sad najinteligentniju kameru i inovativnu Nightography značajku za
kreiranje spektakularnih noćnih fotografija i videozapisa, čak i noć pretvara u dan. Kamera Galaxy S22 Ultra pametnog telefona u sebi ima ugrađen 2.4um senzor piksela koji objektivima omogućava veću obradu svjetla i podataka, a samim time optimizira razinu svjetlosti kao i prikaz detalja na videozapisima.

Dodatno, sadrži i Auto Framing tehnologiju za automatsko detektiranje i praćenje do 10 osoba što osigurava sjajno prilagođavanje fokusa kamere, dok napredna VDIS tehnologija minimizira vibracije za oštre videozapisa u pokretu.

blank

Spomenuta S Pen olovka je do sad najbrža S Pen olovka i s čak 70% manjom latencijom. U usporedbi s prijašnjim modelom donosi nevjerojatno prirodan osjećaj pisanja i crtanja na velikom zaslonu.

Galaxy S22 Ultra opremljen je najnovijim 4 nm procesorom, podržava brzo punjenje snagom od 45 W te briljira sa svojim Dynamic AMOLED 2x zaslonom od 6,8 inča dijagonale. Galaxy S22 ima veličinu zaslona od 6,1 inča dok veličina Galaxy S22+ iznosi 6,6 inča.

blank

Samsung Galaxy S22 Ultra će u Hrvatskoj biti dostupan od 25. veljače po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 10.499 kuna dok su Galaxy S22 i S22+ dostupni za prednarudžbu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.599 kuna za S22 te po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.999 kuna za S22+ pametni telefon.

Kupnjom Galaxy S22 Ultra modela ili prednarudžbom Galaxy S22 i S22+ pametnih telefona ostvarujete i dodatne pogodnosti; Galaxy Buds Pro slušalice te 1000 kn popusta na odabrani uređaj. Pogodnosti je moguće koristiti do 10. ožujka 2022. ili do isteka zaliha.

blank blank blank blank blank blank