Huawei P60 Pro bit će lansiran u Europi 9. svibnja

blank

Huawei je u Kini predstavio nove modele pametnih telefona u seriji P60, pametne satove, prijenosna računala i slušalice

Svi novi modeli iz serije P60 – Huawei P60, Huawei P60 Pro i Huawei P60 Art dolaze ubrzo u Europu i bit će službeno predstavljeni u Münchenu 9. svibnja 2023.

Tijekom nadolazećeg europskog predstavljanja 9. svibnja u Münchenu Huawei će se fokusirati na potrebe svih potrošača koji traže snažno korisničko iskustvo uređaja s više scenarija korištenja kojima je cilj postati neodvojivi dio njihovog svakodnevnog života i rada.

Ovog proljeća tvrtka europskim potrošačima predstavlja dva nova vrhunska pametna telefona sljedeće generacije – Huawei P60 Pro i Huawei Mate X3. Huawei P60 Pro, novi najnapredniji vodeći fotografski orijentiran pametni telefon bit će ostvarenje snova za sve entuzijaste koji žele uhvatiti fotografije s najviše detalja s različitih udaljenosti, bilo da se snima zalazak sunca, po mraku ili u bilo koje drugo doba dana.

Huawei P60 Art
Huawei P60 Art

Još jedna važna prekretnica u povijesti pametnih telefona Huawei je model Huawei Mate X3 koji kao najnoviji sklopivi model sadrži svu inovativnu naprednu tehnologiju u iznimno tankom, ultra laganom i super izdržljivom kućištu.

Huawei Mate X3
Huawei Mate X3

Predstavljanje novih uređaja ne bi bilo potpuno bez novih modela naprednih pametnih satova. Huawei Watch Ultimate je najnoviji Huaweijev luksuzni pametni sat napravljen za one korisnike koji su istodobno avanturisti u srcu u stalnoj utrci kako bi bili što bolja varijanta sebe, ali i žele zadržati luksuzan stilski dojam na kojem im mnogi zavide.

Watch Ultimate postavlja novu ljestvicu za pametne satove na tržištu uvodeći niz pametnih značajki uz vrhunski dizajn i impresivne materijale koji su korišteni za izradu ovog remek-djela tehnologije. Huaweijev portfelj nosivih uređaja proširit će se i s novim naprednim pametnim satom s omogućenom eSIM karticom koji će biti predstavljen kasnije tijekom godine.

Huawei Watch Ultimate
Huawei Watch Ultimate

Huawei je predstavio novi MateBook X Pro – ultra tanko lagano prijenosno računalo koje spaja estetiku, inovacije i inteligenciju u jedno te donosi nevjerojatno lagan i praktičan prijenosni dizajn i kućište. Ljubitelji nosive opreme i glazbe će uživati u novim slušalicama Huawei FreeBuds 5 koje donose jaki fokus na besprijekoran dizajn i kvalitetu zvuka.

Tijekom nadolazećeg europskog predstavljanja u svibnju, kombinirajući tehnologiju i umjetnost, Huawei će službeno lansirati niz novih vrhunskih uređaja, ali i predstaviti ključna područja fokusa razvojne vizije i strategije pružanje inovacija svakom potrošaču i kontinuiranog globalnog razvoja tehnološke industrije.

Svi Huaweijevi nadolazeći novi vodeći proizvodi bit će dostupni na europskim tržištima, a potrošače će zasigurno zaintrigirati nova rješenja koja će njihov svakodnevni život i rad učiniti mnogo pametnijima i lakšima.

Huawei Watch Ultimate bit će prvi u prodaji na lokalnom tržištu, a odmah nakon njega slijede bežične slušalice Huawei FreeBuds 5. Dostupnost novih pametnih telefona Huawei P60 Pro i Huawei Mate X3 te prijenosnog računala Huawei MateBook X Pro bit će potvrđena prilikom predstavljanja na eventu 9. svibnja 2023. Sve nove Huaweijeve inovacije će se nakon lansiranja moći kupiti uz već tradicionalno dobre bonuse za prednarudžbe.