IFA 2020 Berlin: Honor Watch ES s velikim AMOLED ekranom

blank

Pametni sat Honor Watch ES ima ekran dijagonale 1,64 inča uz 326 ppi, a ekran prekriva 70 posto prednje površine

Za usporedbu, ekran na Apple Watch serije 5 (40 mm) prekriva 66 posto prednje površine, dok na Fitbit Versa 2 taj postotak iznosi samo 46 posto, istaknuto je na predstavljanju novog pametnog sata Honor Watch ES. Sa satom smo se upoznali odmah nakon predstavljanja u Berlinu, na sajmu IFA 2020.

blank

Sat ima mjerenje broja otkucaja srca, tijekom 24 sata u cijelom tjednu ili pak pojedinačno. Prikazuje vremensku prognozu, razinu stresa, a na ekranu je moguće birati između više od 200 različitih dizajna početnog ekrana. Upravo je raspisan natječaj Honor Talents, globalna dizajnerska nagrada za dizajn početnih ekrana u kojoj je glavna nagrada 11.000 USD, drugo mjesto osvaja 4000 USD, a treće 1200 USD.

Podržan je i Always-on Display tako da se cijelo vrijeme na ekranu prikazuje točno vrijeme, a na izbor se nudi šest različitih dizajna.

blank

Narukvica je ergonomski dizajnirana, i sami smo se u to uvjerili u Berlinu odmah nakon predstavljanja, a sat dolazi u tri boje: bijeloj, crnoj i pink. Sat je vodootporan do dubine od 50 metara tako da s njim možete i plivati ili pak prati ruke, što je preporuka zbog pandemije koronavirusa. Koristite li sat u morskoj, slanoj vodi, potrebno ga je oprati u čistoj vodi.

Prilikom vježbanja možete koristiti 44 različite animacije u kojima ćete vidjeti kako točno vježbati. Ukupno je podržano 95 različitih fitness aktivnosti. Žene mogu pratiti menstrualni ciklus, ne samo na satu nego i na povezanoj mobilnoj aplikaciji na pametnom telefonu. Znat ćete i kako ste spavali, uz Sleep Monitor koji prati pokrete pri spavanju. Što kažete na stres monitor? Vjerujemo da biste to voljeli isprobati.

Baterija ugrađena u sat Honor Watch ES traje do 10 dana, a sat se puni preko magnetnog spoja s donje strane kućišta, pored senzora otkucaja srca. Cijena za Honor Watch ES je 99,90 eura, a prodaja počinje 7. rujna 2020.

blank blank blank