IFA 2020 Berlin: Honor Watch GS Pro se može koristiti i u morskoj vodi

blank

Novi pametni sat Honor je predstavio u Berlinu, na IFA sajmu, a uz mogućnost korištenja i u slatkoj i u slanoj vodi ističe se i trajanjem baterije

S jednim punjenjem baterija ugrađena u pametni sat Honor Watch GS Pro potrajat će do 25 sati.Uz uključen GPS baterija će na otvorenom izdržati do 100 sati. Honor je iznenadio svojim nastupom sve nas u Berlinu, koji smo stigli na trodnevno izdanje sajma IFA 2020.

Robusni outdoor pametni sat stvoren je za avanturiste koji ne moraju pamtiti kako su stigli od točke A do točke B. Naime, bez potrebe za uparenim pametnim telefonom Honor Watch GS Pro će vas vratiti natrag na točku A, ukoliko se ne znate sami vratiti. Odlična funkcionalnost! Ako siđete s rute, upozorit će vas. Podržan je visokopreciznim dvostrukim satelitskim sustavom.

blank

Izrađen je da izdrži izazovna okruženja, dosežući čak do 14. stupnja skale na vojnom MIL-STD-810G testu izdržljivosti¸(slana magla, temperaturni šokovi, niske i visoke temperature, niski pritisak, sunčeva radijacija, kiša, prašina, vibracije…).

Nakon korištenja pri plivanju u moru do dubine 50 metara) dovoljno ga je samo oprati slatkom vodom. Uz plivanje, s Honorovim pametnim satom može se pratiti više od 100 različitih fitness aktivnosti, uključujući i planinarenje, šetanje, skijanje, trčanje u zatvorenom i na otvorenom, snowboard kao i slobodan trening.

blank

Sat također posjeduje intuitivne zdravstvene funkcije kako bi pratio fizičko stanje i formu korisnika (senzor broja otkucaja srca, praćenje stresa). Sve se prati preko okruglog AMOLED ekrana dijagonale 1,39 inča, uz izdržljivo i lagano kućište sata. Dolazi u tri boje: bijeloj, crnoj i plavoj. Cijena za Honor Watch GS Pro je 249,90 eura, a prodaja počinje od 7. rujna 2020.

blank

blank

blank