IFA 2020 Berlin: Ovo kupci čekaju! TCL slušalice za manje od 100 eura

blank

TCL je u Berlinu na IFA sajmu predstavio TWS slušalice s cijenom ispod 100 eura, uz jednostavno povezivanje sa svim vašim uređajima

TCL, jedna od marki potrošačke elektronike koja se može pohvaliti odličnom prodajom, nastavlja s ponudom bežičnih slušalica. U Berlinu su, na specijalnom izdanju sajma IFA 2020, predstavili bežične slušalice TCL MoveAudio S200, uz najavljenu cijenu nižu od 100 eura. Prije godinu dana u Berlinu je TCL predstavio Bluetooth slušalice SOCL300BT, SOCL500 i ACTV500 s izuzetno dugim trajanjem baterije.

Jedna od vodećih tehnoloških tvrtki u svijetu nudi par potpuno novih slušalica sa svim naprednim tehnologijama koje kupci očekuju, uz poboljšano audio iskustvo za sve koji traže neophodnu dodatnu opremu za bežično slušanje glazbe i primanje telefonskih poziva.

Nudeći izvrsnu vrijednost i performanse, TCL MoveAudio S200 bežične slušalice koriste ENC tehnologiju smanjenja šuma kako bi smanjili pozadinsku buku i osigurali kristalno čiste pozive. Četiri ugrađena mikrofona koriste tehnologiju oblikovanja zraka za filtriranje vanjske buke i fokusiranje na vaš glas, osiguravajući da vas se lako čuje i razumije.

blank

Svaka kompaktna slušalica opremljena je vrlo preciznom i osjetljivom zavojnicom koja oživljava vašu glazbu, od dubokog basa do nježne akustike. Slušalice se povezuju pomoću Bluetootha 5.0, s dvostrukim Bluetooth prijenosom koji osigurava malu latenciju 8kašnjenje) dok gledate filmove ili igrate igre. Ugodne su za korištenje, nude IP54 vodootpornost, otporne su na prašinu i znoj, uz dizajn super ellipse tako da su dizajnirane za korištenje tijekom cijelog dana.

Ljubiteljima glazbe svidjet će se pametna značajka otkrivanja korištenja slušalica, uz koju se automatski reproducira ili zaustavlja pjesma čim se slušalice stave u uši ili izvade van. Dakle, s glazbom ćete nastaviti tamo gdje ste stali. Uz geste dodirom nema potrebe da se traži pametni telefon tako da se jednostavnim dodirom upravlja pozivima, glazbom, glasnoćom i s još mnogo toga. Slušalice su kompatibilne s izvornim glasovnim pomoćnikom, a dugim pritiskom brzo se pokreće Google Assistent ili Appleov Siri.

Slušalice se s pametnim telefonom uparuju jednostavno – čim se otvori poklopac postolja za punjenje, uz jedan dodir. A na vašem mobitelu imat ćete i trenutni status baterija slušalica te ćete znati kad ih je potrebno napuniti.

TCL S200 slušalice s baterijom kapaciteta 30 mAh pružaju do 3,5 sata trajanja baterije pri jednoj upotrebi ili do 23 sata trajanja baterije kada se koriste s kućištem za punjenje (kapacitet je 520 mAh). Kućište za punjenje dolazi u ultratankom dizajnu koji savršeno stane na dlan ili džep, a klasični srebrni vrh na ušnim ušicama je minimalističan, ali elegantan.

Slušalice će biti dostupne u tri opcije boja koje odgovaraju vašoj osobnosti: Classic bijeloj, Jet crnoj ili Aqua plavoj, a cijena za TCL MoveAudio S200 je samo 99 EUR, počevši od kraja mjeseca rujna.