IFA 2022: Honor u Berlinu predstavio dva flagshipa i MagicOS 7.0

blank

Izvršni direktor HONOR-a George Zhao predstavio je predanost brenda inovacijama i otvorenoj suradnji

U prezentaciji na IFA sajmu pod nazivom Prihvaćanje povezane budućnosti, tijekom sajma IFA 2022 u Berlinu, HONOR je najavio novu strategiju dva flagshipa za dovođenje sljedećih preklopnih i sveobuhvatnih flagship pametnih telefona u Europu i druga međunarodna tržišta.

HONOR je predstavio MagicOS 7.0, nadolazeći OS za pametnu suradnju u svim scenarijima koji se temelji na Androidu, kao i na operativnim sustavima PC i IoT, prihvaćajući otvorene standarde kako bi olakšao besprijekornu suradnju između pametnih telefona, tableta, računala i drugih IoT proizvoda.

MagicOS 7.0, novi OS dizajniran za pružanje besprijekornog iskustva na svim platformama i između njih. Temelji se na Androidu, kao i na PC i IoT operativnim sustavima, tako da se uređaji s različitim OS-om mogu povezati s MagicOS uređajima na razini sustava. Uz nove promjene korisničkog sučelja, MagicOS 7.0 omogućit će korisnicima upravljanje HONOR prijenosnim računalom, pametnim telefonom i tabletom pomoću jedne tipkovnice i miša. Ovom značajkom korisnici mogu nesmetano povlačiti datoteke preko raznih uređaja, kao i upisati tekst u pametni telefon ili tablet pomoću tipkovnice prijenosnog računala. MagicOS 7.0 bit će službeno objavljen u četvrtom tromjesečju 2022.

Tri nova uređaja

Jačajući svoj inovativni portfelj proizvoda, HONOR je predstavio tri nova proizvoda: HONOR 70, HONOR MagicBook 14 i HONOR Pad 8, prvi HONOR tablet dostupan izvan Kine. Sva tri proizvoda trebala bi stići na odabrana europska tržišta u narednim tjednima.

HONOR 70 najnoviji je dodatak HONOR-ove vrhunske linije pametnih telefona N serije. Elegantni uređaj debitira sa Solo Cut načinom rada, koji korisnicima omogućuje istovremeno snimanje dva videozapisa, pri čemu jedan sadrži jednu temu, a drugi hvata cijelu grupu.

blank

Snimanje visokokvalitetnih vlogova jednostavno je uz HONOR 70 zahvaljujući snažnoj dvostrukoj glavnoj kameri koja se sastoji od glavne kamere super senzora od 54 MP s velikim 1/1,49-inčnim IMX800 senzorom i ultraširokokutnom i makro kamerom od 50 MP. Novi pametni telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 778G Plus 5G i podržava GPU Turbo X i OS Turbo X, pružajući glatke performanse i responzivno iskustvo u nizu teških zadataka, uključujući uređivanje videozapisa za vlogere koji su uvijek u pokretu.

Nagrađen od strane EISA organizacije za najbolji pametni telefon 2022-2023 novi Honor 70 će biti dostupan u Hrvatskoj od 2.9., a preporučena maloprodajna cijena za model HONOR 70 8 GB 128 GB je 4099 kn, a verzija 8 GB 256 GB 4499 kn.

blank

HONOR MagicBook 14

S OS Turbo prvi put u povijesti na HONOR prijenosnom računalu, potpuno novi HONOR MagicBook 14 pruža značajno poboljšanje u trajanju baterije i do 20,8% bolju učinkovitost snage u usporedbi s prethodnikom. Prijenosno računalo pokreće 3 Intel® Core™ i5-12500H procesor 12. generacije i može se konfigurirati s namjenskom grafičkom karticom NVIDIA® GeForce RTX™ 2050.

HONOR Pad 8

Novi HONOR tablet kombinira 12-inčni 2K HONOR FullView zaslon s omjerom zaslona i tijela od 87% i podržava rezoluciju od 2000 x 1200 piksela i milijardu boja s osam ugrađenih zvučnika za pružanje imerzivnih multimedijskih iskustava u pokretu.

Sa sustavom HONOR Magic UI 6.1 i Google Play servisima, HONOR Pad 8 ima bateriju velikog kapaciteta 7250 mAh za cjelodnevno povezivanje, omogućujući korisnicima da ostanu povezani u svakom trenutku. HONOR Pad 8 bit će dostupan na odabranim europskim tržištima.

Gateway to the Future

HONOR je predstavio i Gateway to the Future, globalnu inicijativu koja počinje u Hamburgu u Njemačkoj s ciljem nadahnuća kreativnih talenata iz cijelog svijeta da iskoriste moć tehnologije za povezivanje ljudi s kulturom u eri metaversea.

“Od našeg osnutka HONOR je uvijek težio dati veliki doprinos industriji kako bi omogućio bolju
budućnost za sve. Da bismo postigli taj cilj ostali smo laserski usredotočeni na našu predanost inovacijama”, rekao je George Zhao, izvršni direktor HONOR Device Co, Ltd. te dodao: “Uvođenjem MagicOS 7.0, Fitness and Health rješenja radujemo se pružanju uvjerljivih opcija europskim i međunarodnim potrošačima koji traže najmodernija korisnička iskustva na tržištu.”

Po prvi put, HONOR će svoje preklopne pametne telefone predstaviti međunarodnim tržištima. Najavljena tijekom sajma IFA 2022, strategija dva flaghsipa omogućit će HONOR-u da svoje nadolazeće preklopne pametne telefone i sveobuhvatne pametne telefone dovede u Europu i druge regije diljem svijeta.