Igranje u dnevnom boravku uz novi Samsungov televizor

blank

Novi Neo QLED donosi brojne tehnologije namijenjene gamingu, a jedna od njih je stopa osvježavanja od neviđeno uglađenih 144 Hz

Za 13.599 kuna novi Samsung Neo QLED televizor neće služiti samo za gledanje Dnevnika, Šprajca, TV kalendara, Netflixa i HBO Max kanala nego i za vježbanje, ali i igranje igara. Da, uz ovaj televizor s Neural Quantum 8K procesorom i Quantum Matrix tehnologijom moguće je i vježbati kod kuće zahvaljujući aplikaciji Samsung Health.

blank

Ako tražite televizor za gaming ovo je najbolje što ćete pronaći na hrvatskom tržištu. Neo Samsungov QLED televizor s opcijom Motion Xcelerator Turbo Pro donosi podršku za 4K rezolucije uz stopu osvježavanja od neviđeno uglađenih 144 Hz.

Neviđen je i Super Ultrawide široki prikaz radnje u omjerima prikaza 21:9 i 32:9 i nadograđena Gamebar traka koja stalno provjerava optimizaciju igre i statistiku u stvarnom vremenu kako biste pobijedili u još više igara.

Videoigre su izrazito dinamične i brza reakcija često čini razliku između poraza i pobjede. Automatski način rada s niskom latencijom (ALLM) daje prednost potrebnu za pobjedu. ALLM smanjuje pojavu ulaznoga kašnjenja tako da će se radnja na ekranu dogoditi istodobno s vašim pritiskom gumba.

Uživajte u igranju igara s grafikom koja se pomiče brzinom koja je zamišljena. Neo QLED uz FreeSync Premium Pro tehnologiju proaktivno sinkronizira brzinu kojom grafička kartica stvara sličice uz ispravnu brzinu osvježivanja prikaza čime se smanjuje pojava kidanja slike.

blank