Poznata je cijena za novi Huawei Watch GT 3 Pro

blank

Serija inspirirana automobilskom industrijom dobila je naziv po viokoučinkovitom, ali luksuznom automobilu „Gran Toureru“ ili „Gran Tourismou“

Prvi uređaj Huawei Watch GT serije lansiran je 2018. godine, a svaka sljedeća iteracija bila je sve bolja i bolja. U nekom trenutku se za Huaweijev pametni sat predivnog dizajna trebalo čekati kako biste ga dobili.

Na tržište je stigao novi Huawei Watch GT 3 Pro u četiri verzije odnosno dvije veličine:
• Watch GT 3 Pro 46 mm titanium
• Watch GT 3 Pro 46 mm fluoroelastomer
• Watch GT 3 Pro 43 mm ceramic
• Watch GT 3 Pro 43 mm leather

Watch GT 3 Pro po prvi put u povijesti Huaweijevih nosivih uređaja predstavlja funkciju mjerenja i analize EKG-a što uz značajku TruSeen 5.0+ i tehnologiju praćenja zdravstvenih podataka olakšava precizno mjerenje važnih parametra zdravlja poput otkucaja srca i razine kisika u krvi.

Nova generacija GT 3 Pro donosi niz funkcija zaduženih za praćenje fizičkih performansi u više od 100 različitih sportova, uključujući i golf kao najnoviji način rada, što smo nedavno i isprobali prilikom hrvatske premijere.

blank

Preporučena maloprodajna cijena za Huawei Watch GT 3 Pro od 46 mm s remenom od titana i crnim remenom od fluoroelastomera iznosi 3.699 odnosno 2.699 kuna dok cijena za Watch GT 3 Pro od 43 mm, s keramičkim i kožnim remenom, iznosi 4.299 odnosno 3.299 kuna.