Inovativna četkica za zube Oclean Air 2

blank

Tech startup Oral Care predstavio je novu liniju proizvoda, a našu je pozornost privukla pametna četkica za zube Oclean Air 2

Oclean Air 2 je najtiša pametna četkica za zube na svijetu, tvrde iz tvrtke Oclean osnovane 2016. godine. Novi Oclean Air 2 pokreće WhisperClean, Ocleanova zaštićena ultrazvučna signalna tehnologija koja pruža jedno od najtiših iskustava s četkanjem zubi. Tvrtka je također najavila 12 milijuna američkih dolara za financiranje serije A kako bi ubrzala globalni rast i udovoljila zahtjevima tržišta.

Pri razvoju pametne četkica za zube Oclean Air 2 korišteno je više od 180 patenata, imaju odobrenje od FDA (Food and Drug Administration; američka agencija za hranu i lijekove), a kroz povijest tvrtke osvojili su i višestruke nagrade za dizajn uključujući Red Dot nagradu “Best of Best” u 2018. i IF Design nagrade tri godine zaredom.

Air 2 je lagan, kompaktan i ugodan za držanje. Iako izgleda poput obične četkice za zube, razlika između Air 2 i tradicionalnih električnih četkica za zube je što nema buke. Sa svojim vodonepropusnim tijelom (IPX7) koje olakšava pranje i održavanje čistoće, Oclean Air 2 je 30% tanji od tradicionalnih električnih četkica za zube.

Pokretan prilagođenim motorom Oclean s frekvencijom do 42.000 okretaja u minuti, napravljen je za dubinsko čišćenje. Nakon dva i pol sata punjenja (koristi se brzo magnetno punjenje) Oclean Air 2 se može koristiti 40 dana.

Oclean Air 2 je zajedno s cijelom paletom pametnih proizvoda za oralnu njegu Oclean dostupan putem službenih trgovina tvrtke na AliExpress Europe i na Amazon US.

Oclean Air 2
Oclean Air 2

Pogledajte i Oclean X Pro, flagship model četkice za zube koji također koristi motor s 42.000 okretaja u minuti, uz pametnu aplikaciju koja omogućuje praćenje rezultata četkanja. Moguće je podesiti do 32 razine jakosti četkanja. Četkica nudi otkrivanje slijepih zona u usnoj šupljini, uz aplikaciju na ekranu, kako se ne bi određeni dijelovi propustili očistiti prilikom pranja zubi.

Nakon dva sata punjenja baterije Oclean X Pro se može koristiti 30 dana, a imate i timer na samoj četkici koji prati vrijeme do planiranog kraja pranja zubi. Na ekranu četkice pojavit će se i podsjetnik na rođendane te Valentinovo.

Oclean X Pro
Oclean X Pro

Pogledajte video o Oclean X Pro:

 

Oclean W1 Smart Oral Irrigator (pametni irigator za usnu šupljinu) nudi funkcionalnost zubnog konca, čišćenje naslaga hrane te masažu zubnog mesa:

Oclean W1 - Smart Oral Irrigator
Oclean W1 – Smart Oral Irrigator

 

Oclean S1 Sanitizer je sredstvo za dezinfekciju koje obavlja automatsku sterilizaciju svakih šest sati kako bi vaše četkice za zube stalno bile čiste i sigurne, a stopa sterilizacije do 99,9 posto moguća je uz UVC LED-ice. Kompatibilan je sa svim tradicionalnim i pametnim četkicama za zube.

Oclean S1 Sanitizer
Oclean S1 Sanitizer