Isprobali smo Huawei Watch GT 2 Pro

blank

Uz kućište od titana i detalje od keramike novi pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro ističe se dugim trajanjem baterije

Uz safirno staklo koje štiti AMOLED ekran promjera 1,39 inča i rezoluciju ekrana od 454 x 454 ističe se i mogućnost telefoniranja, nakon što se Huawei Watch GT 2 Pro preko Bluetootha upari s Android i iOS pametnim telefonima. S donje strane je smješten senzor broja otkucaja srca koji je okružen s keramikom.

Bežično punjenje je novost, što olakšava punjenje baterije koja može potrajati i do dva tjedna, ovisno o načinu korištenja, broju notifikacija koje ćemo tijekom dana i noći primati na telefonu, ali i samom telefoniranju preko sata s ugrađenim zvučnikom i mikrofonom.

blank

Prati više od 100 sportskih načina rada, poput golfa, penjanja, trčanja na otvorenom, veslanja, surfanja, tenisa, skijanja, snowboardinga. Neke od sportova i vježbi sat će automatski prepoznati. Route Back bilježi vašu rutu putovanja i koristi GPS za preciznije označavanje položaja. Kad je GPS signal preslab, šalje upozorenja. U tim okolnostima i dalje možete koristiti snimljenu rutu putovanja za provjeru u stvarnom vremenu i pronaći put natrag.

Pogledajte što smo još otkrili koristeći pametni sat Huawei Watch GT 2 Pro: