Iznenadite svoje najbliže savršenim božićnim gadgetom

blank

Donosimo Huaweijeve top prijedloge za najbolje poklone ovih blagdana. Znamo koliko odabir može biti kompliciran

Jedan od najuzbudljivijih darova koje možete dati nekome je pametni telefon. Flagship model Huawei Mate 50 Pro vrhunac je inovacije Mate serije. Zahvaljujući sveukupnim performansama, elegantnom, ali iznimno izdržljivom dizajnu i vodećoj tehnologiji za mobilnu fotografiju kao što je sustav kamera s ultra otvorom blende i fizički podesivim otvorom blende na 10 razina foto entuzijasti trebali bi biti oduševljeni ukoliko ga dobiju na poklon.

Huawei Mate 50 Pro
Huawei Mate 50 Pro

Na kraju godine u novogodišnjoj noći mnogi ljudi donose odluke vezane za poboljšanje svoje fizičke spreme i zdravlja koje planiraju ispuniti u nadolazećim mjesecima. Pametni sat ili pametna narukvica može biti savršen dar za održavanje motivacije i praćenje napretka takvih korisnika.

Modeli poput Huawei Watch GT 3 Pro ili Watch GT 3 SE mogli bi biti najbolja opcija. Ova serija naprednih sportskih pametnih satova dolazi sa znanstvenom značajkom upravljanja zdravljem i fitnesom te visokim performansama.

Huawei Watch GT 3 Pro
Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei Watch FIT 2 je posebno dizajniran za mlade sklone tehnologiji i modi. Ovaj sat je savršeni gadget za početnu razinu korisnika koji tek otkrivaju mogućnosti nosive tehnologije nadograđenog dizajna i poboljšanog zdravstvenog iskustva.

Slušalice Huawei FreeBuds Pro 2 dolaze s dual-driver zvučnim sustavom i digitalnom cross-over tehnologijom pružajući bolji bas i dobru kvalitetu zvuka s bogatim detaljima. Uz to, FreeBuds Pro 2 nastavljaju postavljati nove standarde za TWS branšu s inovativnom značajkom za uklanjanje buke pod nazivom Pure Voice.

Model FreeBuds SE su TWS slušalice koje korisnicima daju izvrsnu kvalitetu zvuka s pametnim iskustvom upravljanja te udobnim i ergonomskim dizajnom. Vizualno vrlo privlačne i težinom lagane FreeBuds SE osiguravaju bezbrižno korištenje uz produljeno trajanje baterije i opcije brzog punjena.

Huawei FreeBuds SE
Huawei FreeBuds SE