OPPO Find i Reno serija u Hrvatskoj

blank

OPPO zauzima četvrto mjesto među najvećim svjetskim proizvođačima pametnih telefona i stigao je u Hrvatsku

Tvrtka, čiji su uređaji već dostupni u tehnološkim centrima i telekomima, osnovala je lokalni ured u Zagrebu koji je odgovoran za sve aktivnosti u Hrvatskoj i Sloveniji s OPPO AED voditeljem prodaje Petrom Bojčićem.

Ulazak brenda Oppo u Hrvatsku ojačat će konkurenciju na tržištu pametnih telefona, ali i prijenosnih tehnoloških uređaja općenito. Nude vrhunske tehničke značajke uz lijep i praktičan dizajn te kvalitetnu izvedbu po konkurentnim cijenama.

OPPO u svom asortimanu uređaja nudi Find X5 Pro s brzim punjenjem baterije za samo 25 minuta te Reno seriju uređaja koju odlikuje sofisticirani dizajn, trajanje baterije i vrhunska kamera s modelima OPPO Reno7 5G Lite i nadolazećim OPPO Reno8 5G.

Oppo Reno7
Oppo Reno7
Oppo A96
Oppo A96
Oppo A17
Oppo A17

Stigla je i OPPO A serija – OPPO A96 je mobitel koji pruža odličnu vrijednost za novac. Na tržište je upravo stigla i sljedeća generacija iz A serije koja je pod nazivom OPPO A17 – ima dugotrajnu bateriju od 5000 mAh, 4 GB radne i 64 GB interne memorije. Preporučena cijena je 1319 kn (175 eura).

OPPO Watch Free je sat koji prati sve aktivnosti korisnika uz nevjerojatnu lakoću nošenja. Naime, OPPO Watch Free (cijena 679 kuna / 90 eura) teži samo 33 grama te sadrži bateriju kapaciteta 230 mAh koja može trajati i do 14 dana. Uz razne funkcije izdvajaju se praćenje kvalitete sna, razine kisika u krvi, dnevnih aktivnosti pa čak i hrkanja.

Lansirane su i bežične slušalice OPPO Enco Air2 i OPPO Enco Buds s visokokvalitetnim zvukom i dugotrajnom baterijom s trajanjem do čak 24 sata. Slušalice dolaze s inteligentnim smanjenjem buke poziva, automatskim povezivanjem pri uključivanju i načinom igranja s niskom latencijom. Također imaju ocjenu IPX4 za vodootpornost i certifikat TÜV Rheinland za visoku učinkovitost te slušalice TWS niske latencije. Njihova preporučena cijena je 430 kn (57 eura).

Petar Bojčić i Find X5 Pro
Petar Bojčić i Find X5 Pro